Ελένη Φουρέιρα: Σέξι εμφάνιση με ζαρτιέρες στο πλατό του House of Fame

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα έκανε πάταγο ξανά στη σκηνή του House of Fame με εντυπωσιακό styling.

Άλλη μία σούπερ σέξι εμφάνιση επιφύλασσε η Ελένη Φουρέιρα στο live του House of Fame στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ. Η εκρηκτική τραγουδίστρια και εσχάτως παρουσιάστρια βγήκε στη σκηνή με ένα σετ ρούχων black n’ white, με πολύ κοντό σακάκι και καυτό σορτς, ενώ φορούσε και ζαρτιέρες στα ακάλυπτα πόδια της.

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε δεκτή με επευφημίες από τους παίκτες του μουσικού ριάλιτι, πριν παρουσιάσει την κριτική επιτροπή. Οι χρήστες του twitter δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την ενδυμασία της εορτάζουσας, όπως γίνεται κάθε φορά.

Άλλωστε, το στυλ της γίνεται θέμα συζήτησης κάθε Παρασκευή. Βέβαια τα σχόλια για τα μαλλιά της κάθε φορά είναι κυρίως αρνητικά, αφού οι θαυμαστές της ζητάνε να τη δουν ξανά με το σγουρό μαλλί που έκανε πάταγο τόσα χρόνια.

Από: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.