Ποια είναι επιτέλους η Ambar Lucid του Elite

Το Who is Who της τραγουδίστριας που έκλεψε τις εντυπώσεις στην 4η σεζόν της σειράς.

Είναι σχεδόν αδύνατο να παρακολουθήσεις τη 4η σεζόν του Elite στο Netflix και να μη σου δημιουργηθεί η απορία ποια είναι αυτή η Ambar Lucid που συναρπάζει τόσο πολύ τους πρωταγωνιστές ώστε να ψάχνουν να βρουν τρόπο για να δουν το live της. Αρχικά, θα πίστευε κανείς πως πρόκειται για φανταστικό πρόσωπο, το οποίο οι μαθητές του Las Encinas θαυμάζουν, όπως κάθε έφηβος στην Ισπανία. Παρόλα αυτά, βλέποντας την εμφάνισή της, με τα φτερά πεταλούδας, τη neon αισθητική και τα 'ισπαγγλικά' της που θύμιζαν πολύ την LP, καταλάβαμε ότι δεν πρόκειται απλώς για ένα ρόλο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ambar ❁ (@ambarlucid)

Who is Who

Η Ambar Lucid -το πραγματικό της όνομα είναι Ambar Cruz- γεννήθηκε από γονείς με καταγωγή από το Μεξικό και τον Άγιο Δομίνικο το 2001 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πιο συγκεκριμένα, μεγάλωσε κάπου μεταξύ Νιου Τζέρσεϊ και Δομινικανής Δημοκρατίας. Όπως οι περισσότεροι καλλιτέχνες της Gen Z, από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το YouTube, όπου και διοχέτευσε το πάθος της για τη μουσική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ambar ❁ (@ambarlucid)

Δυστυχώς, τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν εύκολα, διότι ο πατέρας της απελάθηκε στο Μεξικό και πέρασε πολλά χρόνια χωρίς να μπορεί να τον δει. Η επανένωση πατέρα και κόρης προβάλλεται στο ντοκιμαντέρ Llegaron las flores, το οποίο είναι διαθέσιμο στο YouTube και δίνει μία καλή γεύση για την ίδια και το ταλέντο της. 

Η επαγγελματική πορεία

Η Ambar ξεκίνησε αρχικά να ανεβάζει διάφορες διασκευές επιτυχιών στο YouTube και στη συνέχεια προχώρησε στη δημιουργία της δικής της μουσικής. Το πρώτο της σημαντικό βήμα ήταν να συμμετάσχει στο Selena For Sanctuary, μια σειρά συναυλιών που έγινε προς τιμήν της Μεξικανής τραγουδίστριας. Εκεί, συνάντησε τη Mon Laferte, την οποία θεωρεί 'πνευματική μητέρα' της, ωστόσο παραδέχεται πως επίσης θαυμάζει και τους Cuco και Omar Apollo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ambar ❁ (@ambarlucid)

Έπειτα, η Ambar επικεντρώθηκε στη δημιουργία του πρώτου της album, Garden of Lucid, που κυκλοφόρησε το 2020. Περιέχει τα singles που είχε κυκλοφορήσει τους μήνες που είχαν προηγηθεί, όπως και επίσης και το Ghost που έγινε viral χάρη στο Elite. Για την ακρίβεια, σαρώνει στα streams του Spotify, αλλά και στις υπόλοιπες πλατφόρμες αναπαραγωγής μουσικής. Μεταξύ μας, η 'live' εκδοχή του στην ισπανική σειρά του Netflix είναι μακράν καλύτερη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος