Τα Φιλαράκια γιόρτασαν τις υποψηφιότητες του reunion στα βραβεία Emmy

Όλα όσα έγραψαν συγκινημένοι στο Instagram για το περίφημο reunion.

To cast των Friends αισθάνεται για μία ακόμη φορά ευγνωμοσύνη για την αγάπη που εισπράττει. Αυτή τη φορά, γιόρτασε στα σόσιαλ μίντια τις 4 υποψηφιότητες που απέσπασε στα βραβεία Emmy για το περίφημο reunion (Outstanding Variety Special (Pre-Recorded), Outstanding Production Design For A Variety Special, Outstanding Directing For A Variety Special and Outstanding Lighting Design/Lighting Direction For A Variety Special).

Οι ευχαριστήριες δημοσιεύσεις

Η Jennifer Aniston, πρώτη και καλύτερη, έκανε δύο stories από τα γυρίσματα του επεισοδίου για να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν για τη δημιουργία του special επεισοδίου της σειράς. 

Τα Φιλαράκια γιόρτασαν τις υποψηφιότητες του reunion στα βραβεία Emmy

"Συγχαρητήρια στην οικογένεια των Friends για τις 4 υποψηφιότητες Emmy. Ήταν μία τόσο ιδιαίτερη επανένωση για εμάς και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι από το να τη μοιραστούμε μαζί σας", έγραψε. 

Παράλληλα, δημοσίευσε ένα ακόμη ευχαριστώ για το σκηνοθέτη του επεισοδίου, Ben Winston: "Είσαι υπέροχος και σε αγαπάμε!".

Παράλληλα, η Lisa Kudrow πόσταρε δύο φωτογραφίες με τον Winston και τον μοντέρ Guy Harding, καθώς και μία σέλφι από τα γυρίσματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

Στο ίδιο μοτίβο και σε δικό της post, η Courteney Cox ανέφερε: 

"Εκείνο το επεισόδιο (The One) που είμαστε απίστευτα ευγνώμονες προς την Ακαδημία για αυτήν την τιμή", έγραψε, κάνοντας ευθεία αναφορά στους τίτλους των επεισοδίων που ξεκινούσαν με τη φράση "The One". "Ιδιαίτερα ευγνώμων για τον @mrbenwinston και ολόκληρη την ομάδα του για το εξαιρετικό της επίτευγμα."

Το ίδιο post αναδημοσίευσαν οι David Schwimmer και Matt LeBlanc, κάνοντας τα δικά τους ευχαριστήρια σχόλια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Θυμίζουμε ότι το πολυαναμενόμενο special reunion που προβλήθηκε τον περασμένο Μάιο, πραγματοποιήθηκε με την on camera συνάντηση των συντελεστών που έκαναν μία μίνι αναδρομή σε όσα πέρασαν κατά τη διάρκεια της δεκάχρονης συνύπαρξής τους. Κατά τη διάρκειά του, εμφανίστηκαν αρκετοί celebrities-fans της σειράς, όπως οι BTS, Cindy Crawford, Cara Delevingne, David Beckham, Lady Gaga κ.α.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης