Το Έτερος Εγώ δεν πάει Netflix και αυτός είναι ο λόγος

Τι θα δούμε στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς της Cosmote TV.

Γράφει: Esquire Editors 14 Ιουλίου 2021

Ο σκηνοθέτης και δημιουργός της δημοσφιλούς σειράς της Cosmote tv "Ετερος Εγώ", Σωτήρης Τσαφούλιας, μίλησε για τη συνεργασία με το Netflix, η οποία τελικά "ναυάγησε", αλλά και για τον τρίτο και τελευταίο πολυαναμενόμενο κύκλο "Ετερος Εγώ - Νέμεσις".

"Η προσφορά του Netflix δεν αφορούσε εξαψήφιο, αλλά επταψήφιο νούμερο, το οποίο δεν άρχιζε ούτε με το ένα ούτε με το δύο οπότε το οικονομικό δεν ήταν το πρόβλημα, όμως οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε deal, καθώς υπήρξαν πολλά εμπόδια. Αρχικά ήταν η πρόθεση της πλατφόρμας να κατέβει η σειρά από την Cosmote, κάτι όμως που η εταιρία δεν το δέχθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να χάσουν αρκετό για να βρουν την χρυσή τομή. Όταν αυτή βρέθηκε, υπήρξε ένα μεγαλύτερο και πιο ουσιαστικό πρόβλημα. Αυτό που αφορούσε τον τρίτο κύκλο, τη 'Νέμεσις'" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Τσαφούλιας, μιλώντας στο podcast του Λάμπρου Φισφή.

Στην συνέχεια, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος είπε: "Το πράγμα άρχισε να χαλάει όταν η Cosmote TV αποφάσισε για τους δικούς της λόγους, οι οποίοι είναι απόλυτα σεβαστοί από την πλευρά μου, να παίζει τη σειρά το Netflix παντού εκτός από την Ελλάδα και στην Ελλάδα να το παίζει μόνο η Cosmote TV και το Netflix αυτό δεν το δέχτηκε. Το Netflix από την αρχή είχε στο μυαλό του κάτι σαν το 'La Casa De Papel', δηλαδή όπως ότι βγήκε κάτι στην Ισπανία, δεν πήγε καλά, το πήραμε εμείς, είχε δυναμική, το προωθήσαμε και έγινε. Το Netflix για να μπει στη μυθοπλασία μιας χώρας, το ενδιαφέρει πρωτίστως να παίξει στη χώρα που μπαίνει γι’ αυτό δεν έχει μπει ακόμα στην Ελλάδα, δηλαδή να έπαιρνε ελληνικό προϊόν και να μην το έδειχνε στην Ελλάδα, δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση".

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας εξήγησε πως απογοητεύθηκε από τη μη επίτευξη αυτής της συμφωνίας, καθώς αυτή θα άνοιγε το δρόμο και σε άλλους δημιουργούς.

Η "Νέμεσις" θα δώσει απαντήσεις

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας δέχθηκε από τον Λάμπρο Φισφή ερωτήσεις και για τον τρίτο κύκλο της σειράς "Έτερος Εγώ", "Νέμεσις", με πρωταγωνιστή τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη..

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος εξήγησε πως στον νέο κύκλο θα κάνουν την εμφάνισή τους 51 νέοι χαρακτήρες, αλλά η παρουσία τους δεν πρόκειται να είναι για περισσότερο από τρεις σκηνές, ενώ αναμένεται να επιστρέψει και η νοσοκόμα, η οποία είχε σχέση με τον Δημήτρη Λαΐνη.

Από: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στην ταινία Back to Black

Βρήκαμε τι ισχύει και τι όχι στη νέα ταινία που σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Baby Reindeer

Η μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στο ευαίσθητο θέμα του stalking μέσα από ένα μοναδικό πρίσμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

30 χρόνια από το θρυλικό His 'N' Hers των Pulp

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.