10 σειρές για τον Αύγουστο

Για όλους όσοι ξεψαχνίζουν όχι μόνο το Netflix, αλλά κάθε συνδρομητική πλατφόρμα εκεί έξω.

O Αύγουστος είναι εδώ και ναι, όλοι θέλουμε να πάρουμε τα βουνά, τις σε παραλίες και τα λιβάδια για να δροσιστούμε από τον καύσωνα διαρκείας που μας βρήκε εντελώς απροετοίμαστους, αλλά είτε ακόμη δε μπορούμε να ρίξουμε μαύρη πέτρα είτε αρνούμαστε να αποχωριστούμε το κλιματιστικό. Το σπίτι για πολλούς παραμένει καταφύγιο και οι σειρές μία πολύ καλή διέξοδος, όταν τίποτα άλλο δεν είναι ανεκτό εκεί έξω. Για εκείνα τα βράδια που αισθάνεσαι ότι δε μπορείς να κουνηθείς, χωρίς να είναι απαραίτητα επιλογή σου, βρήκαμε 10 σειρές για τον Αύγουστο που προέρχονται από όλες τις συνδρομητικές πλατφόρμες για να έχεις μία πλήρη εικόνα των επιλογών που δε βασίζονται εξ ολοκλήρου στο αγαπημένο μας -έτσι κι αλλιώς- Netflix

Weeds, Cosmote TV Plus 

Μια χήρα, μητέρα δύο αγοριών ως καλομαθημένη στα πλούτη και τον ακριβό τρόπο ζωής, εμπορεύεται μαριχουάνα για να μην αλλάξει τις συνήθειές της. Τι θα συμβεί όταν συνειδητοποιήσει ότι οι γείτονές της είναι πολύ περισσότερο εθισμένοι στο εν λόγω lifestyle από ό,τι η ίδια; Και οι 8 κύκλοι της σειράς είναι διαθέσιμοι από την 1η Αυγούστου.

Lie With Me, Cosmote Series HD (06/08, 23:00) 

Προσπαθώντας να κάνουν μία νέα αρχή στη ζωή τους, η βρετανίδα Anna και ο αυστραλός σύζυγός της, Jake, μετακομίζουν στη Μελβούρνη με τα δύο μικρά παιδιά τους. H αποκλειστικη νταντά που προσλαμβάνουν για να τους βοηθήσει όσο η Anna κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα της ωστόσο, δεν είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν... (Παρασκευή 6/8, 23.00).

UFO, Showtime (08/08)

Ο ενθουσιασμός για ιστορίες που αφορούν σε μυστηριώδη αντικείμενα στον ουρανό ολοένα και αυξάνεται από τότε που ο όρος "άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο" άρχισε να χρησιμοποιείται τη δεκαετία του 1950. Με το ενδιαφέρον να έχει ανανεωθεί στο πλαίσιο της αυξημένης πιθανότητας να δούμε σύντομα επισκέπτες στη γη μετά από πρόσφατες έρευνες, αυτή η σειρά με την υπογραφή των Mark Monroe και Paul Crowder (σε παραγωγή των JJ Abrams και Glen Zipper) μέσα σε 4 μέρη αφηγείται την ιστορία ενός φαινομένου δεκαετιών και προσπαθεί να διαχωρίσει κάποιες αλήθειες από τη δελεαστική μυθοπλασία.

Reservation Dogs, FX - Hulu (09/08)

Τέσσερις έφηβοι από την Οκλαχόμα προσπαθούν να μαζέψουν αρκετά χρήματα - με νόμιμα και παράνομα μέσα - για να φτάσουν στην Καλιφόρνια. Με συνδημιουργούς τους Sterlin Harjo και (τον οσκαρούχο) Taika Waititi, η σειρά πλαισιώνεται από τους D’Pharaoh Woon-A-Tai, Devery Jacobs, Paulina Alexis και Lane Factor στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

What If…?, Disney+ (11/08)

Το πρώτο εξ ολοκλήρου animated εγχείρημα της Marvel σε σειρά βασίζεται σε μια μακρόχρονη ανθολογία που υπάρχει στα κόμικς της από το 1977. Το μόνο που έχουμε να πούμε στην προκειμένη, είναι πως πρόκειται για πολυσυλλεκτικό αποτέλεσμα, τουλάχιστον όσον αφορά στους χαρακτήρες που εμφανίζονται. 

Nine Perfect Strangers, Hulu (18/08) 

Μιλώντας για πολυσυλλεκτικότητα, η εν λόγω διασκευή βιβλίου επανασυνδέει τη Nicole Kidman με τη συγγραφέα του Big Little Lies, Liane Moriarty και αυτό από μόνι του αποτελεί εγγύηση για ένα αξιόλογο αποτέλεσμα. Οι υπόλοιποι strangers είναι οι Melissa McCarthy, Regina Hall, Michael Shannon, Luke Evans, Manny Jacinto, Bobby Cannavale, Samara Weaving, Melvin Gregg, Asher Keddie, Tiffany Boone και Grace Van Patten.

Chapelwaite, Epix (22/08) 

Βασισμένη σε μια ιστορία του Stephen King (κάτι σαν prequel του Salem's Lot), η σειρά περιστρέφεται γύρω από έναν καπετάνιο της θάλασσας (Adrien Brody) που θρηνεί τον απροσδόκητο θάνατο της γυναίκας του. Με έδρα του το Μέιν στα μέσα του 19ου αιώνα, ο Charles Boone μαθαίνει περισσότερα για τα μέλη της οικογένειάς του από ό, τι είχε υπολογίσει ότι θα συμβεί, που προφανώς δεν τον ικανοποιούν.

The Walking Dead, Fox (23/08, 22:40)

Το ταξίδι προς το φινάλε της σειράς-φαινόμενο αρχίζει με το  πρώτο μέρος του 11ου και τελευταίου κύκλου που αποτλεείται από 8 νέα επεισόδια. Στον προηγούμενο κύκλο οι επιζώντες ήρθαν αντιμέτωποι με δαίμονες του παρελθόντος, δίνοντας μάχη με νέες απειλές και βλέποντας τις φιλίες και τις σχέσεις τους να επηρεάζονται από τις παράπλευρες απώλειες του μετα-αποκαλυπτικού σύμπαντος. Μετά την ολική καταστροφή που άφησαν πίσω τους οι Whisperers, η Alexandria καταλήφθηκε και αποτελεί πλέον φάντασμα της πόλης που ήταν κάποτε, ενώ μέσα από τα κατεστραμμένα τείχη, κυριαρχεί το αίσθημα της αυτοσυντήρησης. Παράλληλα, μια νέα απειλή βρίσκεται προ των πυλών, αφού οι Eugene (Josh McDermitt), Ezekiel (Khary Payton), Yumiko (Eleanor Matsuura) και Princess (Paola Lázaro) παραμένουν αιχμάλωτοι των σκοτεινών στρατιωτών που είναι μέλη μιας μεγαλύτερης, μυστηριώδους ομάδας, χωρίς οι κάτοικοι της Alexandria να το γνωρίζουν.

Beneath The Surface, Cosmote Series Marathon HD (27/8, 18:00)

Δυο παντρεμένα ζευγάρια έχουν χτίσει τον προσωπικό τους παράδεισο σε ένα ειδυλλιακό νησί της Δανίας, όπου ζουν με τα παιδιά τους. Συνωμοσίες, μυστικά και ψέματα ετών θα έρθουν στο φως μετά από ένα μυστηριώδες ατύχημα.

Alardea, Cosmote Series Marathon HD (29/8, 21:00)

Μια δασκάλα δημοτικού σχολείου θα αγωνιστεί μαζί με μία ομάδα ακτιβιστριών για το δικαίωμα των γυναικών να πάρουν μέρος στην παρέλαση της υπερσυντηρητικής πόλης που ζουν, όπου αποτελεί αποκλειστικά αντρικό προνόμιο. Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Itziar Ituño ή αλλιώς Lisbon του La Casa De Papel.

Only Murders in the Building, Hulu (31/8)

Steve Martin και Martin Short αυτή τη φορά συνεργάζονται σε μία κωμωδία μυστηρίου. Μαζί με τη Selena Gomez, η τριάδα υποδύεται τρεις φίλους και λάτρεις του αληθινού εγκλήματος των οποίων ο ενθουσιασμός δοκιμάζεται όταν ένας συγκάτοικός τους καταλήγει νεκρός. Με το κίνητρο και τον δολοφόνο ακόμα άγνωστα, θα πρέπει να συνεργαστούν για να ξεσκεπάσουν την αλήθεια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.