Όλοι βλέπουν το Outer Banks στο Netflix

Να δει κανείς ή να μη δει την πολυσυζητημένη σειρά στην πλατφόρμα streaming;

Σε μία εποχή που τα πάντα είναι περισσότερο αναλώσιμα από ποτέ και με επιτυχίες όπως το Casa de Papel, The Blacklist και Lucifer να οδεύουν και επισήμως προς το τέλος τους, το Netflix ελπίζει στην ανεύρεση και δημιουργία των νέων μεγάλων επιτυχιών που θα αβγατίσουν το κοινό του. Στο πλαίσιο αυτό, ελπίζει ότι το Outer Banks θα το βγάλει ασπροπρόσωπο - και ήδη το κάνει αν κρίνουμε από τις ολοένα και αυξανόμενες θεάσεις παγκοσμίως.

Πρόκειται για μία νεανική σειρά που μεταξύ άλλων θυμίζει τη σύγχρονη εκδοχή της παρέας του Scooby Doo και που ενδείκνυται για binge watching. Παρόλα αυτά όμως, εκτός από υπόγεια εθιστική, έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω πέρα από ώρες μπροστά από μία οθόνη;  

Η πλοκή

Καταρχάς με δημουργούς τους Jonas και Josh Pate, αλλά κυρίως τη Shannon Burke, θα ήταν δύσκολο η υπόθεση της σειράς να μην είναι ελκυστική. Θυμίζουμε ότι η τελευταία είναι βραβευμένη συγγραφέας που έχει ασχοληθεί πολλάκις με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Στο ενεργητικό της συγκαταλέγεται η ταινία Syriana, αλλά την επόμενη κινηματογραφική επιτυχία του Mel Gibson που βασίζεται στο βιβλίο της, Black Flies.

Όλοι βλέπουν το Outer Banks στο NetflixJACKSON LEE DAVIS/NETFLIX

>Διάβασε ακόμη: Γιατί όλοι βλέπουν Lucifer;

Πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είναι ο έφηβος John B, του οποίου κύριο μέλημα είναι να περνάει καλά. Ο πατέρας του "λείπει στη θάλασσα" επί εννέα μήνες και ο θείος του που θεωρητικά έχει αναλάβει κηδεμόνας του είναι άφαντος.

Η παρέα του αποτελείται από ένα πλουσιοκόριτσο, την Kiara (Madison Bailey), έναν έξυπνο τύπο ονόματι Pope (Jonathan Daviss) και τον πιο χαλαρό όλων, τον JJ (Rudy Pankow). Στο Outer Banks της Βόρειας Καρολίνα στο μεταξύ, "είτε κάνεις δύο δουλειές είτε έχεις δύο σπίτια", σύμφωνα με τα λεγόμενα του John B. Οι Pogues είναι εκείνοι που εργάζονται σκληρά και οι Kooks εκείνοι με τα άπειρα λεφτά που τα ξοδεύουν σε πράγματα που δεν τα χωρά ο νους των υπολοίπων. 

outer banksJACKSON LEE DAVIS/NETFLIX

Για να μην πολυλογούμε περισσότερο και να μη δημιουργήσουμε περισσότερα spoilers, σε κάποια στιγμή η παρέα αποφασίζει να ασχοληθεί ενεργά με την εξαφάνιση του πατέρα του John B.

> Διάβασε ακόμη: 10 σειρές για τον Αύγουστο

Θα βρει επίσης, ένα χάρτη θησαυρού, θα 'σκοντάψει' σε μυστικά, θα συγκρουστεί, θα ερωτευθεί και θα αποκτήσει εχθρούς από το πουθενά. Σου θυμίζει μήπως τους 5 Φίλους ή τους Μυστικούς Επτά της Enid Blyton α λα Netflix; Καθόλου απίθανο. 

Ναι ή όχι;

Το φετινό καλοκαίρι δείχνει να μη μπορεί να απεγκλωβιστεί από τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν ή προκύπτουν. Μία σειρά που μπορεί να μας κάνει να ξεφύγουμε ή να νιώσουμε λίγο πιο νέοι ηλικιακά ίσως να είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να ξεκουραστούμε. Οι δύο διαθέσιμες σεζόν φεύγουν 'νερό' και από εμάς είναι ναι. 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης