Όταν ο πατέρας των Ross και Monica των Friends ήταν παντρεμένος με τη Barbra Streisand

Να και κάτι που δε γνωρίζαμε για τον Elliot Gould.

Γράφει: Esquire Editors 08 Αυγούστου 2021

Ο Elliott Gould -που θυμάσαι από τη σειρά Friends ως πατέρα του Ross και της Monica- πρόσεξε για πρώτη φορά τη Barbra Streisand στην audition που έκανε για την παράσταση του Broadway 'I Can Get It For You Wholesale' το 1962. Εκείνος είχε ήδη τον πρωταγωνιστικό ρόλο και μετά την audition της εκείνη ήταν τόσο αγχωμένη που είπε το τηλεφωνό της δυνατά ώστε να την καλέσουν. Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του, ο Gould το θυμήθηκε και της τηλεφώνησε.

Η Streisand τον προσκάλεσε σε ένα μαγαζί για να την ακούσει να τραγουδά αλλά εκείνος δεν πήγε. Της είπε ότι σίγουρα θα πάρει τον ρόλο και θα συναντηθουν στο θέατρο. Κι έτσι έγινε. Ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν και το 1966 καλωσόρισαν το γιο τους, Jason Gould.

Τα πρώτα χρόνια

Όταν γνωρίστηκαν κανείς δεν ήταν ιδιαίτερα διάσημος, γρήγορα όμως η Streisand κέρδισε μεγάλη φήμη κι ο Gould συχνά αποκαλούταν ως "κύριος Streisand”. Τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους έμεναν σε ένα μικρό διαμέρισμα και μοιράζονταν ένα μονό κρεβάτι. Χρόνια μετά, ο ηθοποιός θα παραδεχόταν ότι παρά το γεγονός ότι στο σπίτι υπήρχε ποντίκι, οι καλύτερες αναμνήσεις του είναι από εκείνη την εποχή "όταν μέναμε μαζί πριν παντρευτούμε”.

Το διαζύγιο

Το ζευγάρι χώρισε το 1969 και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε δύο χρόνια μετά, το 1971. Ένας από τους λόγους που χώρισαν ήταν η δόξα και η φιλοδοξία της Barbra. Σύμφωνα με τον Gould "ήταν δύσκολο να είσαι παντρεμένος με κάποιον που ήταν παντρεμένος με την επιτυχία του”, όπως είχε πει στην Instedepend ενώ η σχέση τους "είχε πάει όσο μακριά μπορούσε να πάει”.

Η Streisand είχε παραδεχτεί σε ένα αφιέρωμα του περιοδικού Time για τον πρώην σύζυγό της ότι δεν ενδιαφερόταν για τα προβλήματά του: "Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν. Οι γάμοι ανάμεσα σε ανθρώπους που ασχολούνται με τον εαυτό τους είναι δύσκολοι. Είναι πιο ασφαλές για τους ηθοποιούς να μην παντρεύονται μεταξύ τους”.

Ο Gould είχε πει για τον γάμο του με την Streisand: "Ο γάμος με την Barbra ήταν μια φανταστική εμπειρία. Είχε πολύ σουφλέ σοκολάτας και τέτοια πράγματα αλλά ήταν επίσης και σαν ένα μπάνιο λάβας”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο HarpersBazaar.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Τρία ακόμη συναρπαστικά διεθνή acts στο Release Athens x SNF Nostos 2026

Έχουμε και λέμε: Nation of Language την Κυριακή 21 Ιουνίου στο Ξέφωτο ΚΠΙΣΝ και The Flaming Lips και Jehnny Beth την Πέμπτη 25 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού.

6 πράγματα που μάλλον δε γνωρίζεις για τον Sir Rod Stewart

Το Σάββατο 13/11, ο θρυλικός Sir ανέβηκε στη σκηνή του Telekom Center Athens για μια μοναδική εμφάνιση με όλες τις επιτυχίες που άφησαν εποχή - από το Maggie May μέχρι το Baby Jane και το Sailing. Αυτή λοιπόν, είναι μία καλή στιγμή για trivia.

Ριφιφί: Η αληθινή ιστορία που ενέπνευσε τον Σωτήρη Τσαφούλια

Από τη μεγάλη οθόνη το 1955, η λέξη "ριφιφί" διείσδυσε στην ελληνική καθομιλουμένη, & ύστερα, το 1992 έγινε πράξη. 33 χρόνια μετά, η μεγαλύτερη ληστεία στα χρονικά της Ελλάδας, περνά και στην tv δια χειρός Σωτήρη Τσαφούλια. Αυτή είναι η ιστορία της.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Σε ποια ταινία θα παίξει ο Cristiano Ronaldo

Ένα παγκόσμιο icon του ποδοσφαίρου φαίνεται έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στον κινηματογράφο, σε ένα από τα πιο δημοφιλή franchises δράσης.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Αυτοί είναι οι σημαντικότεροι ηθοποιοί όλων των εποχών, σύμφωνα με τον Τιμοτέ Σαλαμέ

Σε μια γρήγορη συνέντευξη, ο Τιμοτέ Σαλαμέ μιλά για τους ηθοποιούς που θεωρεί πραγματικούς "GOAT", για τον αγαπημένο του villain στην οθόνη και για τη σχέση του με τον Leonardo DiCaprio.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

50 ταινίες σε 25 ημέρες στο χριστουγεννιάτικο κανάλι του Ertflix

Το χριστουγεννιάτικο κανάλι του Ertflix, ERTChristmas ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να μας προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό: 50 ταινίες και απεριόριστη πρόσβαση από οποιαδήποτε οθόνη διαθέτεις.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη