Όταν ο πατέρας των Ross και Monica των Friends ήταν παντρεμένος με τη Barbra Streisand

Να και κάτι που δε γνωρίζαμε για τον Elliot Gould.

Γράφει: Esquire Editors 08 Αυγούστου 2021

Ο Elliott Gould -που θυμάσαι από τη σειρά Friends ως πατέρα του Ross και της Monica- πρόσεξε για πρώτη φορά τη Barbra Streisand στην audition που έκανε για την παράσταση του Broadway 'I Can Get It For You Wholesale' το 1962. Εκείνος είχε ήδη τον πρωταγωνιστικό ρόλο και μετά την audition της εκείνη ήταν τόσο αγχωμένη που είπε το τηλεφωνό της δυνατά ώστε να την καλέσουν. Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του, ο Gould το θυμήθηκε και της τηλεφώνησε.

Η Streisand τον προσκάλεσε σε ένα μαγαζί για να την ακούσει να τραγουδά αλλά εκείνος δεν πήγε. Της είπε ότι σίγουρα θα πάρει τον ρόλο και θα συναντηθουν στο θέατρο. Κι έτσι έγινε. Ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν και το 1966 καλωσόρισαν το γιο τους, Jason Gould.

Τα πρώτα χρόνια

Όταν γνωρίστηκαν κανείς δεν ήταν ιδιαίτερα διάσημος, γρήγορα όμως η Streisand κέρδισε μεγάλη φήμη κι ο Gould συχνά αποκαλούταν ως "κύριος Streisand”. Τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους έμεναν σε ένα μικρό διαμέρισμα και μοιράζονταν ένα μονό κρεβάτι. Χρόνια μετά, ο ηθοποιός θα παραδεχόταν ότι παρά το γεγονός ότι στο σπίτι υπήρχε ποντίκι, οι καλύτερες αναμνήσεις του είναι από εκείνη την εποχή "όταν μέναμε μαζί πριν παντρευτούμε”.

Το διαζύγιο

Το ζευγάρι χώρισε το 1969 και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε δύο χρόνια μετά, το 1971. Ένας από τους λόγους που χώρισαν ήταν η δόξα και η φιλοδοξία της Barbra. Σύμφωνα με τον Gould "ήταν δύσκολο να είσαι παντρεμένος με κάποιον που ήταν παντρεμένος με την επιτυχία του”, όπως είχε πει στην Instedepend ενώ η σχέση τους "είχε πάει όσο μακριά μπορούσε να πάει”.

Η Streisand είχε παραδεχτεί σε ένα αφιέρωμα του περιοδικού Time για τον πρώην σύζυγό της ότι δεν ενδιαφερόταν για τα προβλήματά του: "Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν. Οι γάμοι ανάμεσα σε ανθρώπους που ασχολούνται με τον εαυτό τους είναι δύσκολοι. Είναι πιο ασφαλές για τους ηθοποιούς να μην παντρεύονται μεταξύ τους”.

Ο Gould είχε πει για τον γάμο του με την Streisand: "Ο γάμος με την Barbra ήταν μια φανταστική εμπειρία. Είχε πολύ σουφλέ σοκολάτας και τέτοια πράγματα αλλά ήταν επίσης και σαν ένα μπάνιο λάβας”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο HarpersBazaar.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Challengers δεν είναι μία ακόμα ταινία για το τένις

Zendaya σε ταινία με στοιχεία θρίλερ, σεξ, ζήλειας και προδοσίας. Θέλουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι Blur έδωσαν την τελευταία συναυλία τους στο Coachella

Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο Damon Albarn.

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".