Catherine Zeta-Jones, η νέα Morticia Addams

Στη νέα σειρά-remake του Tim Burton στο Netflix.

Γράφει: Esquire Editors 11 Αυγούστου 2021

Η Catherine Zeta-Jones θα υποδυθεί την θρυλική Morticia Addams στα οκτώ επεισόδια της νέας σειράς του Tim Burton, The Addams Family (Οικογένεια Άνταμς) για το Netflix. Δημιουργοί της σειράς είναι οι Alfred Gough και Miles Μillar. Στη νέα σειρά πρωταγωνιστούν ακόμα ο Luis Guzmán, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Gomez και η Jenna Ortega την Wednesday Addams.

Ένας από τους λόγους που η Οικογένεια Άνταμς αγαπήθηκε τόσο πολύ και γοήτεψε τους πάντες με την μακάβρια αισθητική της, από το 1938 που έκανε την εμφάνισή της όταν ο Charlie Addams ξεκινούσε να δημοσιεύει τις εικονογραφημένες περιπέτειες της στο περιοδικό New Yorker, ήταν ο τρόπος με τον οποίο σατίριζε την αντίληψη του κόσμου που είχε για το διαφορετικό, αλλά και την ίδια την κανονικότητα που περιβάλλει την αμερικάνικη οικογένεια. Από τότε η θρυλική αυτή οικογένεια μεταφέρθηκε από τα κόμικς στην τηλεόραση και αργότερα στον κινηματογράφο.

To remake του Tim Burton

Το ριμέικ του Burton, ωστόσο, θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στον χαρακτήρα που δημιούργησε ο Charles Addams, την κόρη της Οικογένειας Addams. Γι' αυτό και η σειρά πήρε το όνομά της. Έναν ρόλο που έπαιξαν η Lisa Loring και η Christina Ricci στη σειρά της δεκαετίας του 1960 και του 1991 αντίστοιχα. Θα είναι μια εφηβική σειρά με πολύ σκοτεινό μυστήριο και υπερφυσικά γεγονότα, με την Wednesday να είναι μαθήτρια στην περίεργη Ακαδημία Nevermore. Εκεί θα προσπαθήσει να αναδείξει τις ψυχικές της ικανότητες για να αποτρέψει ένα φονικό που έχει τρομοκρατήσει την τοπική κοινωνία καθώς και να λύσει το υπερφυσικό μυστήριο που ενόχλησε τους γονείς της πριν από 25 χρόνια.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος