Οι χολιγουντιανές ταινίες και σειρές του Netflix για τον Οκτώβριο

6 παραγωγές με άρωμα Χόλιγουντ έρχονται στην πλατφόρμα streaming.

Όπως είναι γνωστό, εκτός από το δικό του πρωτότυπο περιεχόμενο, κάθε μήνα το Netflix ανανεώνει την ταινιοθήκη του με σπουδαίες χολιγουντιανές παραγωγές, όπως και σειρές που ενδεχομένως να μην πρόλαβες να δεις στους κινηματογράφους ή να μην ήθελες να ψάξεις να τις παρακολουθήσεις εκτός της πλατφόρμας. Τον Οκτώβριο λοιπόν, προστίθενται 4 ταινίες και 2 σειρές που σίγουρα έχουν κινήσει το ενδιαφέρον σου στο παρελθόν. Ανάμεσά τους, το πιο πρόσφατο Mad Max, όπως και το θρυλικό The Office. 

Ταινίες

Το Αυτό - It, 01/10

Σύμφωνα με το βιβλίο του Stephen King, το καλοκαίρι του 1989, ένας δαιμονικός κλόουν κυκλοφορεί και πάλι -όπως κάνει κάθε 27 χρόνια- στην αμερικανική κωμόπολη του Ντέρι και καταβροχθίζει μικρά παιδιά. Μία ομάδα εφήβων θα τολμήσει να τα βάλει μαζί του. 

Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής - Mad Max: Fury Road, 01/10

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό, βίαιο κόσμο, ο Max προσπαθεί απλά να επιβιώσει, καθώς καταδιώκεται από μια αδίστακτη συμμορία. Ενώνει τις δυνάμεις του με τη Furiosa και μαζί κάνουν ό,τι μπορούν για να υπερασπιστούν το πολύτιμο φορτίο του φορτηγού που οδηγεί εκείνη. Η ταινία απέσπασε 10 υποψηφιότητες στα Oscars του 2016, εκ των οποίων οι 6 κατέκτησαν και το βραβείο.

Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους - No Country for Old Men, 01/10

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Cormac McCarthy, η ταινία που απέσπασε 4 oscars αφηγείται την ιστορία ενός τεξανού εργάτη που βρίσκεται στον τόπο συμπλοκής εμπόρων ναρκωτικών και κρατά για εκείνον μία βαλίτσα που βρήκε με 2 εκατομμύρια δολάρια. Προφανώς, οι μπελάδες μετά από αυτήν του την απόφαση είναι πάρα πολλοί. 

Μαθητευόμενος Μπάτσος 2 - Ride Along 2, 01/10

Το sequel της ταινίας βρίσκει τους James και Ben στο Μαϊάμι, ακολουθώντας ένα στοιχείο για μία υπόθεση κυκλώματος ναρκωτικών. Το θέμα είναι πως ο γάμος εκκρεμεί και αυτοί καταφέρνουν για μία ακόμη φορά να μπλέξουν με περίεργους τύπους...

Σειρές

Seinfeld, Σεζόν 1-9, 01/10

Ο stand-up κωμικός Jerry Seinfeld αναμετράται με τις πιο περίπλοκες αλλά και ασήμαντες ερωτήσεις της ζωής με τους εκκεντρικούς φίλους του George, Elaine και Kramer.

The Office (U.S.), Σεζόν 1-9, 23/10

Η σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στις διαδικτυακές πλατφόρμες για το 2020 έρχεται στο ελληνικό Netflix. Πρόκειται για ένα mockumentary που παρακολουθεί μία ομάδα κλασσικών υπαλλήλων γραφείου στη δουλειά τους. Η καθημερινότητά τους αποτελείται από συγκρούσεις εγωισμού, ακατάλληλη συμπεριφορά και μπόλικη ανία. 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.