Πρώτο trailer για το House of the Dragon

Πλησιάζει η ώρα για το prequel του Game of Thrones.

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του House of the Dragon, του πολυαναμενόμενου prequel του Game of Thrones που θα παρακολουθήσουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων εντός του 2022. Η αλήθεια είναι ότι το βίντεο δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά έστω δείχνει μία σειρά από εικόνες των μελών της οικογένειας Targaryen - τον πυρήνα της δηλαδή - καθώς επίσης και ένα κάπως μέτριο mantra που συνοψίζεται ως εξής "Θεοί, βασιλιάδες, φωτιά και αίμα. Τα όνειρα δε μας έκαναν βασιλιάδες - οι δράκοι μας έκαναν". Φυσικά, στην πορεία βλέπουμε τον Σιδερένιο Θρόνο, ξιφομαχίες, πολλά λαμπερά λευκά μαλλιά (το σήμα κατατεθέν των Targaryen) και την "υποψία" ύπαρξης ενός δράκου.

Η πλοκή

To House of the Dragon διαδραματίζεται γύρω στα 200 χρόνια πριν από την αρχικη σειρά και αφηγείται την ιστορία του Οίκου των Targaryen, της σειράς των βασιλιάδων που κυβέρνησαν στη Westeros προτού αναλάβει ο Robert Barratheon και φτάσουμε στα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στο Game of Thrones.

>Διάβασε ακόμη: Όλα όσα γνωρίζουμε για το (νέο) prequel του Game of Thrones

Στη σειρά συμμετέχει ένα λαμπερό cast, συμπεριλαμβανομένων των Paddy Considine (Βασιλιάς Viserys Targaryen), Matt Smith (Πρίγκιπας Daemon Targaryen), Emma D'Arcy (Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen) και Rhys Ifans (Otto Hightower).

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι πρόκειται για προϊόν συνεργασίας των George RR Martin και Ryan Condal (Colony) με τον εκτελεστικό παραγωγό και σκηνοθέτη Miguel Sapochnik, ο οποίος σκηνοθέτησε πολλά εμβληματικά επεισόδια του Game of Thrones, συμπεριλαμβανομένων των The Battle of the Bastards και The Long Night. Το House of the Dragon θα προβληθεί σε HBO και HBO Max, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία για την πρεμιέρα.

Όπως και να έχει, το House of the Dragon είναι μόνο η αρχή, διότι αποτελεί μέρος μίας ευρύτερης συνεργασίας του HBO με τον George R.R. Martin. Για την ακρίβεια, το δίκτυο ήδη ετοιμάζει πολλαπλές live action σειρές, όπως και animated spin-offs για τους λάτρεις του είδους.  

Να πέσει το trailer:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος