Το τέλος πλησιάζει για το La Casa de Papel

Πρώτο teaser για το φινάλε της σειράς και δύο βίντεο με spoiler-σκηνές από τα 5 τελευταία επεισόδια, που θα κυκλοφορήσουν στις 3 Δεκεμβρίου.

Το τέλος πλησιάζει. Το δεύτερο μέρος της 5ης σεζόν του La Casa de Papel αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου και εκείνη τη ημέρα θα αναγκαστούμε να αποχαιρετήσουμε για πάντα τον Professor και την παρέα του. Για να κάνει λίγο πιο υποφερτή την αναμονή το Netflix, φρόντισε να μας τροφοδοτήσει ήδη με νέο trailer που παρέχει μερικές νέες πληροφορίες, ενόσω ακόμη προσπαθούμε να χωνέψουμε το "κόλπο" της Tokyo που δεν είδαν οι εισβολείς να έρχεται.

Στο μεταξύ, λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου μέρους, εμφανίστηκε η φήμη-θεωρία ότι όλα τα μέλη της ομάδας πρόκειται να πεθάνουν. Μπορεί να μη μας αρέσει ακριβώς σαν εξέλιξη, αλλά μετά την κίνηση ματ της Tokyo, όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς από τον Alex Pina. Προς το παρόν πάντως, θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή για να ανακαλύψουμε τι μας επιφυλάσσει. 

Να πέσει το trailer:

Τα βίντεο - spoilers

Στο μεταξύ, κυκλοφορούν και δύο βίντεο-spoilers από τα 5 εναπομείναντα επεισόδια, που σίγουρα σε ενδιαφέρουν. Στο πρώτο υπάρχουν αγγλικοί υπότιτλοι.

Στο δεύτερο βίντεο, που είναι αποκλειστικά στα ισπανικά η Lisbon σχολιάζει με τους υπόλοιπους τις εξελίξεις που δημιουργούν μεταξύ τους μία ολοένα και πιο τεταμένη κατάσταση. Δε μπορούν να βασίζονται εξ ολοκλήρου στο μυαλό του Professor, ο στρατός πλησιάζει απειλητικά και η τριβή μεταξύ τους γίνεται περισσότερο εμφανής. O Palermo είναι πρόθυμος να αναλάβει την κατάσταση, ακόμα κι αν οι υπόλοιποι κλέφτες δεν το εγκρίνουν, τουλάχιστον για αρχή. Η συζήτηση μετά διακόπτεται και δεν ξέρουμε ποια απόφαση πήραν, αλλά τα πράγματα είναι πολλά υποσχόμενα, αφού βλέπουμε ότι ο Professor καταφέρνει να κάνει κουμάντο. "Τις τελευταίες ώρες έχασα πολύ σημαντικούς ανθρώπους και δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν άλλο να σκοτωθεί εξαιτίας αυτής της ληστείας", λέει ο δάσκαλος καθώς βλέπουμε την υπόλοιπη ομάδα να προσπαθεί να μείνει όρθια και τον Rio στο έδαφος.

Αν γνωρίζεις ισπανικά, δες τα παραπάνω στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στo Civil War του Alex Garland ξεσπά ένας επικός πόλεμος

H Kirsten Dunst και ο Nick Offerman πρωταγωνιστούν στο Civil War, τη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Ex Machina.

Γραφει Γιαννης Σπανος

10+1 τέλειες σειρές που βασίζονται σε ταινίες

Με αφορμή το Ripley του Netfilx, ρίχνουμε μια ματιά στις σειρές που άντλησαν έμπνευση από τον κινηματογράφο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το Daddio με τους Sean Penn και Dakota Johnson

Το Daddio αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 28 Ιουνίου.

Στο viral The Sympathizer βλέπουμε την ιστορία της πτώσης της Σαϊγκόν όπως δεν τη φανταζόμασταν

Στη σειρά που τρομάξαμε να γνωρίσουμε τον Robert Downey Jr., η ιστορία του μεταπολεμικού Βιετνάμ παρουσιάζεται από μια άλλη οπτική.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που βλέπουν όλοι στο Netflix αυτήν τη στιγμή είναι γερμανική

Πέρα από το 3 Body Problem, το Netflix συνεχίζει το σερί με τις πολύ καλές σειρές επιστημονικής φαντασίας.

Γραφει Γιαννης Σπανος