Το reunion των Daniel Craig και Rami Malek έγινε στην tv

Όταν ο James Bond ντύθηκε πρίγκιπας και 'χάλασε' την οντισιόν του Safin ως Prince.

Το Saturday Night Live του περασμένου σαββατοκύριακου χάρισε μία ξεχωριστή στιγμή για τους φανατικούς της 25ης συνέχειας του James Bond που κυκλοφόρησε στις 27 Σεπτεμβρίου. Daniel Craig και Rami Malek έκαναν reunion στη μικρή οθόνη, καθώς ο πρώτος έκανε μία συμμετοχή-έκπληξη στο σκετς του δεύτερου με τον Kenan Thompson.

Το κωμικό reunion Bond και Safin

Οι Malek και Thompson υποτίθεται ότι περνούσαν από οντισιόν για τη 'φανταστική' βιογραφική ταινία του Prince δια χειρός Jordan Peele (στο ρόλο ο Chris Redd) που θα καταπιανόταν με το ρατσισμό και θα είχε στοιχεία θρίλερ, όταν ξαφνικά ένας πραγματικός πρίγκιπας εισέβαλε στο χώρο, κάνοντάς τους χαλάστα. Για την ακρίβεια, ο Thompson είχε κερδίσει το ρόλο, αλλά η είσοδος του ντυμένου πρίγκιπα Craig ανέτρεψε τα δεδομένα, κατατροπώνοντάς τους και τους δύο. 

>Διάβασε ακόμη: H πραγματική σημασία της μάσκας του Safin στο No Time To Die

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Daniel Craig εμφανίζεται στο SNL, αφού το παρουσίασε το 2020 και εκείνη του η εμφάνιση μάλιστα είχε μετατραπεί σε θρυλικό, viral meme. Ωστόσο, πρόκειται για το πρώτο reunion του με τον Safin από το No Time To Die, και δη στη μικρή οθόνη χωρίς να το περιμένει κανείς από εμάς πόσω μάλλον με κωμική διάθεση.

Να πέσει το βίντεο: 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.