Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη σειρά-prequel του John Wick

O Mel Gibson για παράδειγμα, θα βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Δεν τον προλαβαίνουμε τον Mel Gibson. Μετά την είδηση ότι θα πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ δράσης Hot Seat, του οποίου τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο Νέο Μεξικό και ξεκινούν το Νοέμβριο, σύμφωνα με το Deadline θα πρωταγωνιστήσει και στη σειρά prequel του John Wick με τίτλο The Continental. 

Τα πρώτα σχόλια που διαβάζουμε στο διαδίκτυο, δεν είναι ό,τι καλύτερο καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η καριέρα του 65χρονου σήμερα Gibson έπρεπε να είχε τελειώσει εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον. Λέγεται ότι πως προσπαθεί πολύ καιρό τώρα να επιστρέψει με μία επιτυχία, άλλωστε αν υπάρχει χρόνος και χρήμα σε κάποια στιγμή όλα μπορούν να λυθούν. Βέβαια, οι περισσότεροι, ακόμη θυμούνται το αντισημιτικό-ρατσιστικό παραλήρημα του ηθοποιού το 2006, και τις έντονες λογομαχίες του με την τότε σύντροφό του Oksana Grigorieva που διέρρευσαν μέσω τηλεφώνου και κατά τις οποίες της έλεγε ότι θα έπεφτε θύμα βιασμού και το σφάλμα θα ήταν δικό της.

To The Continental 

Το The Continental σε παραγωγή Starz για τη Lionsgate Television θα αποτελείται από τρία μέρη, στα οποία δε θα δούμε καθόλου ούτε το χαρακτήρα του John Wick (Keanu Reeves), αλλά ούτε και τον Winston Scott (Ian McShane). Η σειρά θα μας πάει πίσω στη Νέα Υόρκη του 1975 και θα αφηγηθεί την ιστορία ενός νεότερου Scott  ​που προσπαθεί να επιβιώσει από τον υπόκοσμο της πόλης και να αναλάβει το ξενοδοχείο - σημείο συνάντησης για τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του κόσμου. Ο Gibson θα υποδυθεί ένα χαρακτήρα που ονομάζεται Cormac.

Ενώ το franchise John Wick έχει κάνει εισπράξεις που ανέρχονται στα 600 εκατ. δολάρια παγκοσμίως, η επιλογή ενός αμφιλεγόμενου ηθοποιού όπως ο Gibson για το prequel θα μπορούσε να βλάψει τις πιθανότητες επιτυχίας της μίνι σειράς. Οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες καλώς ή κακώς έχουν ήδη "χτίσει" ένα κοινό, που ίσως κλονιστεί μετά από αυτήν την εξέλιξη. είχαν ένα ενσωματωμένο κοινό έτοιμο να ξεκινήσει, αλλά μπορεί να έχουν εκτοξεύσει μέρος αυτής της καλής θέλησης. Ο Kevin Beggs της Lionsgate TV πάντως, αντιμετωπίζει τη σειρά πάντως, ως μία ευκαιρία για το franchise να εξελιχθεί σε κάτι που θα ενέκρινε ως αποτέλεσμα η DC ή η Marvel. 

Όσον αφορά στα διαδικαστικά, οι εκτελεστικοί παραγωγοί Greg Coolidge και Kirk Ward υπογράφουν και το σενάριο της σειράς, με τον Albert Hughes να προορίζεται για σκηνοθέτης τουλάχιστον ενός επεισοδίου. Αναφορικά με το John Wick 4, στην παρούσα φάση πραγματοποιούνται τα γυρίσματά του, ενώ η πρεμιέρα του στη μεγάλη οθόνη έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαΐου 2022. Συνεπώς, το The Continental θα κυκλοφορήσει μετά από εκείνη την ημερομηνία.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.