Πρώτο trailer για το Pam & Tommy

Είναι ιδέα μας ή η Lily James είναι ολόιδια η Pamela Anderson;

Το Hulu έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την επερχόμενη σειρά του, Pam & Tommy, που αφορά φυσικά το περιπετειώδες ειδύλλιο της Pamela Anderson με τον Tommy Lee. Το trailer έρχεται σε συνέχεια των όσων μέχρι στιγμής είχαν γίνει γνωστά για τo mini-series, στο οποίο δεν εμπλέκεται ενεργά κανένας από τους δύο "φυσικούς" πρωταγωνιστές. Περιττό να αναφέρουμε πως αμέσως έγινε viral, για ευνόητους λόγους.

Να πέσει λοιπόν το trailer:

H ιστορία

Εφόσον εκτός από την ιστορία βλέπουμε και τη μόδα να επαναλαμβάνεται κατά καιρούς, δε θα έπρεπε να μας κάνει καμία εντύπωση που στο προσκήνιο επανέρχεται το θυελλώδες ειδύλλιο των Pamela Anderson και Tommy Lee με φόντο τα ‘90s.

> Διάβασε ακόμη: Lily James όπως λέμε Pamela Anderson

Στη μνήμη της πλειοψηφίας έχουν καταχωρηθεί ως το αντισυμβατικό, παθιασμένο rock’n’roll ζευγάρι που του άρεσε μεταξύ άλλων να μαγνητοσκοπεί τις προσωπικές του στιγμές, όμως, η πραγματική τους ιστορία είναι ακόμη πιο εκκεντρική.

Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό, το Hulu έδωσε το πράσινο φως για την παραγωγή μιας μίνι σειράς 8 επεισοδίων ονόματι Pam & Tommy, που εστιάζει στην πολυτάραχη σχέση τους. 

Πρώτο trailer για το Pam & TommyHulu

Λίγους μήνες μετά το μήνα του μέλιτος στο μεταξύ, ένας δυσαρεστημένος πρώην υπάλληλός τους, ο ηλεκτρολόγος Rand Gauthier, ισχυρίστηκε ότι του χρωστούσαν 20.000 $ για εργασία που αρνήθηκαν να πληρώσουν. Έτσι, σε μία ανατροπή βγαλμένη μέσα από ταινία του Χόλιγουντ, οργάνωσε μία ληστεία και έκλεψε ολόκληρη τη θυρίδα ασφαλείας που περιείχε πολλά από τα προαναφερθέντα βίντεο.

> Διάβασε ακόμη: 8 σειρές του Netflix για τις οποίες θα μιλούν όλοι τους επόμενους μήνες

Η σειρά θα αφηγηθεί την ιστορία για το πώς το περίφημο κλεμμένο sex tape έκανε το γύρο του διαδικτύου με περίπου 77 εκατομμύρια δολάρια κέρδη το χρόνο, αλλά και το πώς εξαιτίας του το ζευγάρι κατέληξε να θεωρείται πολιτιστικό "φαινόμενο".

Το cast και η πρεμιέρα

Εκτός από τους προαναφερθέντες Lily James και Sebastian Stan, στη σειρά του Hulu πρωταγωνιστούν ακόμη οι Nick Offerman, Seth Rogen, Andrew Dice Clay και Taylor Schilling. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 2 Φεβρουαρίου 2022.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος