3 σειρές και 2 ταινίες που έρχονται σύντομα στο Netflix

Μία μικρή επιλογή από must sees, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή.

Φήμες θέλουν τους χρήστες του Netflix να περνούν περισσότερο χρόνο στην πλατφόρμα προσπαθώντας να αποφασίσουν τι να δουν από την ώρα που περνούν όντως παρακολουθώντας το περιεχόμενό του. Επειδή ο χρόνος μας είναι πολύτιμος, πριν από εσένα για εσένα, επιλέξαμε 5 must sees που έρχονται οσονούπω στην πλατφόρμα streaming. Ανάμεσά τους και η νέα ταινία του Benedict Cumberbatch για την οποία διαβάζεις εκτενώς στο νέο Esquire Δεκεμβρίου, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ.

Τσέκαρε παρακάτω, τι μένει οπωσδήποτε να δεις, μέχρι να αποχαιρετήσουμε οριστικά το Νοέμβριο

Το Νησί των Ξωτικών

Αν θες μία τυπική ευχάριστη χριστουγεννιάτικη σειρά, μη δεις το Elves. Εδώ έχουμε κάτι που φέρνει περισσότερο σε εφιάλτη των Χριστουγέννων, καθώς παρακολουθούμε μία οικογένεια να περνάει δύσκολα στις διακοπές της αντιμετωπίζοντας μία αρχαία απειλή.

Πρεμιέρα: Κυριακή 28/11

Ο Φάρος (The Lighthouse)

Ένα θρίλερ εποχής με τους Robert Pattinson και Willem Dafoe θα ήταν δύσκολο να μην τραβούσε την προσοχή μας. Στην προκειμένη περίπτωση, η υπόθεση εξελίσσεται τη δεκαετία του 1890 στη Νέα Αγγλία, όταν ένας φαροφύλακας αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο βετεράνος συνεργάτης του είναι επικίνδυνα ανισόρροπος. Παρόλα αυτά, τα φαινόμενα για μία ακόμη φορά απατούν.

Πρεμιέρα: Δευτέρα 29/11

14 Βουνοκορφές: Όλα Είναι Δυνατά (14 Peaks: Nothing Is Impossible)

Για να μην πάρουμε τα βουνά με όσα συμβαίνουν γύρω μας, ας τα παρακολουθήσουμε στη μικρή οθόνη. Ο ατρόμητος Νεπαλός ορειβάτης Nimsdai Purja ξεκινά μια φαινομενικά αδύνατη προσπάθεια για να φτάσει και στις 14 κορυφές των 8.000 μέτρων στον κόσμο σε επτά μήνες.

Πρεμιέρα: Δευτέρα 29/11

Η Εξουσία του Σκύλου (The Power of The Dog)

Ένας αυταρχικός και ιδιότροπος ιδιοκτήτης ράντσου, ο Benedict Cumberbatch δηλαδή, φιλοξενεί τον αδερφό του μετά από πολλά χρόνια που έχουν να συναντηθούν. Ωστόσο, εξαπολύει έναν πόλεμο εκφοβισμού στη νέα σύζυγο του αδερφού του και τον γιο της, μέχρι που αποκαλύπτονται καλά κρυμμένα μυστικά.

Πρεμιέρα: Τετάρτη 01/12

Χαμένοι στο Διάστημα (Lost in Space)

Η τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς καταφθάνει για να βάλει τελεία στο έπος τον Robinson. Εδώ τους βλέπουμε να ακούν το ένστικτό (επιβίωσης) τους. Αγωνίζονται να επανενωθούν και να προστατέψουν τον Άλφα Κενταύρου από την εισβολή ρομπότ.

Πρεμιέρα: Τετάρτη 01/12

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.