10 μυστικά για τους Απαράδεκτους που επιστρέφουν στο Mega

Οk yes, ok yes, σε είδα στο Σύνταγμα προχθές...

Γράφει: Esquire Editors 16 Δεκεμβρίου 2021

Ήταν Σεπτέμβριος του 1991 όταν μία παρέα τεσσάρων, ιδιαίτερων προσωπικοτήτων, προσγειώθηκε στην, πολύ φρέσκια, ιδιωτική τηλεόραση, με βασική επιδίωξη να σκορπίσει απλόχερα γέλιο! Και το κατάφερε. Ο Σπύρος, η Δήμητρα, ο Βλάσης και ο Γιάννης, οι Απαράδεκτοι κατάφεραν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να γίνουν άξιοι εκπρόσωποι της ελληνικής pop culture, ενώ οι ατάκες τους μνημονεύονται μέχρι και σήμερα. Με έντονα σατιρική διάθεση, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, που ήταν και η σεναριογράφος ως γνωστόν, καυτηρίαζε την ελληνική κοινωνία, με επίκεντρο πάντα των Έλληνα των 90s, ο οποίος έχει γίνει ουκ ολίγες φορές αντικείμενο σάτιρας και σχολιασμού.

Αστείοι, συμφεροντολόγοι, κομματάκι αποτυχημένοι και άκρως φιλοχρήματοι, οι τέσσερις φίλοι, πλαισιωμένοι από τους απίθανους Χαλακατεβάκη και αστροπελέκι, έγιναν οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, το οποίο χρησιμοποιούσε τα παθήματά τους ως σημείο αναφοράς. Καταπιάστηκαν με όλα τα μεγάλα γεγονότα, από το Πολυτεχνείο και τη γνωστή πια ιστορία του Σπύρου, μέχρι την Eurovision και τα Καλλιστεία, τα οποία την εποχή εκείνη, ήταν το βασικό εισιτήριο για πολλά κορίτσια στον κόσμο της λάμψης και της διασημότητας.

Η megaλη επιστροφή

Η ουσία είναι ότι οι τέσσερις αυτοί απίθανοι και ειρωνικοί τύποι, επανέρχονται στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου θα προβληθεί το εορταστικό τους επεισόδιο, ναι αυτό που ο Σπύρος και η Δήμητρα τραγουδούν Βίσση – Καρβέλα, και από τις 8 Ιανουαρίου, θα προβάλλονται κάθε Σάββατο στις 21:00.

H συνέχεια στο WomanToc.gr

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.