Οι νέες ταινίες και σειρές του Netflix για τα Χριστούγεννα

Ένας υπερπλήρης οδηγός για να κατατοπιστείς πλήρως στο νέο χριστουγεννιάτικο υλικό της πλατφόρμας streaming.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 17 Δεκεμβρίου 2021

Αν είσαι fan των Χριστουγέννων, το πιο πιθανό είναι να έχεις ήδη ξεψαχνίσει τα άπαντα του Netflix και να έχεις ήδη παρακολουθήσει ό,τι υπήρχε μέχρι πρότινος στην πλατφόρμα streaming. Ωστόσο, επειδή το υλικό της έχει εμπλουτιστεί κατά πολύ φέτος δεδομένης της ζήτησης, εμείς δημιουργήσαμε έναν υπερπλήρη οδηγό με όλες τις νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες και σειρές του Netflix για να μη σου ξεφύγει καμία μέχρι την εκπνοή της χρονιάς.

The Claus Family

O Jules Claus (Mo Bakker) δεν τρελαίνεται για τα Χριστούγεννα, ειδικά από όταν πέθανε ο πατέρας του. Όταν μαθαίνει ότι ο παππούς του είναι ο Άγιος Βασίλης, προσπαθεί να τον βοηθήσει να μοιράσει τα δώρα, αντικαθιστώντας τον πατέρα του στο πόστο του.

Love Hard

Η Natalie, έχοντας γίνει πια ειδική στα καταστροφικά ραντεβού, διατηρεί στήλη που γράφει τις ολοένα και χειρότερες εμπειρίες της. Ξαφνικά, θεωρώντας ότι έχει βρει τον mr τέλειο, παίρνει το ρίσκο να πάει να τον συναντήσει και δυστυχώς για μία ακόμη φορά τα φαινόμενα την έχουν απατήσει. Περισσότερα για την ταινία, διαβάζεις εδώ.

Father Christmas Is Back


Σε αυτήν την κωμωδία που διαδραματίζεται στο Yorkshire, τέσσερις άσπονδες αδελφές (Elizabeth Hurley, Nathalie Cox, Caroline Quentin,Talulah Riley) μαθαίνουν τι σημαίνει οικογενειακή αλληλεγγύη, όταν ο χαμένος τους πατέρας εμφανίζεται για τα Χριστούγεννα στη χλιδάτη οικογενειακή τους έπαυλη.

Christmas Flow


Ένα αναπάντεχο χριστουγεννιάτικο ειδύλλιο ανθίζει ανάμεσα στο διάσημο ράπερ Marcus και την ξεροκέφαλη δημοσιογράφο Lila. Θα καταφέρουν να μείνουν μαζί παρά τις διαφορές τους;

The Princess Switch 3: Romancing the Star

Μετά την κλοπή ενός ανεκτίμητου χριστουγεννιάτικου κειμηλίου-στολιδιού, οι ολόιδιες βασίλισσα Margaret και πριγκίπισσα Stacy ζητούν βοήθεια από την ξαδέρφη της πρώτης – και τον γοητευτικό πρώην της για να το ανακτήσουν.

Blown Away: Christmas

Πέντε δημοφιλείς υαλουργοί επιστρέφουν για μία νέα σεζόν του διαγωνισμού και πρέπει να ολοκληρώσουν κάποιες δοκιμασίες με θέμα τα Χριστούγεννα. Η ανταμοιβή τους είναι ένα χρηματικό έπαθλο 10.000 δολαρίων και μια επιπλέον δωρεά 10.000 δολαρίων για ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του νικητή.

A Boy Called Christmas

Ο Nikolas (Henry Lawfull) είναι ένα νεαρό αγόρι που αποφασίζει να διασχίσει το χιονισμένο βορρά με τον τάρανδο και το ποντίκι του. Είναι αποφασισμένος να βρει τον πατέρα του, ο οποίος είχε πάει σε μια αποστολή για να ανακαλύψει ένα χωριό ξωτικών γνωστό ως Elheim. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, ο Nikolas συμφιλιώνεται με το πεπρωμένο του και το γεγονός ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο. Υ.Γ. Αγαπάμε Maggie Smith!

A Castle for Christmas

Η Sophie (Brooke Shields) είναι μια Αμερικανίδα συγγραφέας που ταξιδεύει στη Σκωτία προτού εμπλακεί σε σκάνδαλο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, ερωτεύεται ένα κάστρο και είναι πρόθυμη να το αγοράσει από τον ιδιοκτήτη του, έναν δούκα ονόματι Myles (Cary Elwes). Ωστόσο, ο Δούκας δεν είναι πολύ πρόθυμος να το πουλήσει σε έναν ξένο. Καθώς οι δυο τους διαφωνούν για την κατοχή του κάστρου, καταλήγουν σε ένα πρωτοφανές ειδύλλιο.

School of Chocolate

Ο διάσημος σοκολατοποιός Amory Gison καθοδηγεί οκτώ κορυφαία ταλέντα που ελπίζουν να απογειώσουν την καριέρα τους ασχολούμενα με τη σοκολάτα. Όμως μόνο ένα θα κερδίσει μια μοναδική ευκαιρία και το επαθλο των 100.000 δολαρίων.

Elves

Δύο αδέλφια βρίσκουν ξωτικά στο απομακρυσμένο νησί που κάνουν διακοπές με την οικογένειά τους. Δεν είναι όμως ούτε χριστουγεννιάτικα ούτε χαριτωμένα, αλλά αιμοδιψή και σπέρνουν το φόβο στους ντόπιους.

Single All the Way

Στο πατρικό για τα Χριστούγεννα, ο Peter ζητά από τον κολλητό του να το παίξει το αγόρι του, αλλά σχέδιο και συναισθήματα αλλάζουν, όταν οι δικοί του τού κάνουν προξενιό. 

A Naija Christmas

Σε αυτήν τη νιγηριανή παραγωγή, τρεις πιστοί γιοι παλεύουν με το χρόνο στην προσπάθειά τους να παντρευτούν μέχρι τα Χριστούγεννα. Ενώ ο καθένας τους πρέπει να αντιμετωπίσει τα εμπόδια που προκύπτουν κατά την αναζήτηση συζύγου, η μητέρα τους επενδύει στην οργάνωση της πιο εξωφρενικής χριστουγεννιάτικης γιορτής. Θα βρουν τα αδέλφια το ιδανικό ταίρι εγκαίρως για τη γιορτινή συγκέντρωση;

David and the Elves

Κουρασμένος να εργάζεται για τον Άγιο Βασίλη παραδίδοντας χριστουγεννιάτικα δώρα, ένα ξωτικό ονόματι Albert (Michal Czernecki) αποφασίζει να περάσει χρόνο με τους ανθρώπους και να ζήσει την παραδοσιακή μαγεία των γιορτών. Κανείς δεν πιστεύει στην αληθινή του ταυτότητα, με εξαίρεση ένα αγόρι ονόματι David (Cyprian Grabowski), με το οποίο γίνεται γρήγορα φίλος. Οι δυο τους ξεκινούν ένα ταξίδι για να βρουν τους παππούδες του David στη μέση των βουνών Τάτρα.

How to Ruin Christmas (Season 2)

Στην 1η σεζόν, η Tumi (Busise Lurayi) επιστρέφει σπίτι της για διακοπές και διαταράσσει τα σχέδια γάμου της αδελφής της. Στη συνέχεια πρέπει να προσπαθήσει να επανορθώσει προτού είναι πολύ αργά. Αν και η 2η σεζόν δεν έχει επιβεβαιωμένη πλοκή ή επίσημη λίστα cast, πιθανότατα αυτό που αποκαλύπτει η Khaya (Yonda Thomas) στην Tumi να παίξει καθοριστικό ρόλο για το τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Elite (Christmas Short Film Specials)

Παρόμοια με τις ταινίες μικρού μήκους που κυκλοφόρησαν πριν από την 4η σεζόν, οι δημιουργοί του Elite δημιούργησαν τρία ειδικά επεισόδια για τις γιορτινές ημέρες. Το πρώτο επικεντρώνεται στον Phillipe (Pol Granch), την Cayetana (Georgina Amorós) και τον Felipe (Àlex Monner). Το δεύτερο στους φίλους Samuel (Itzan Escamilla) και Omar (Omar Ayuso). Και το τελευταίο στον Patrick (Manu Ríos), με πρωταγωνιστές τα αδέλφια του, Ari (Carla Díaz) και Mencía (Martina Cariddi).

A California Christmas: City Lights

Έναν χρόνο αφότου ρίζωσε ο έρωτάς τους, οι Callie και Joseph (οι Lauren και Josh Swickard είναι ζευγάρι και στη ζωή) αφήνουν το ράντσο για μια οικογενειακή επιχείρηση στο Σαν Φρανσίσκο – με την προοπτική να φάμε κουφέτα. 

Grumpy Christmas

Στο sequel της μεξικανικής κωμωδίας Un Padre No Tan Padre από το 2016, ο Don Servando (Héctor Bonilla) και η κοινότητα των χίπις που θεωρεί οικογένεια, πάνε παραλία για διακοπές στο σπίτι της Doña Alicia (θείας της Alma). Γρήγορα διαπιστώνουν ότι η Doña Alicia είναι μια πολύ απαιτητική γυναίκα που δεν συμπαθεί. Καθώς εκείνη θέτει υπό αμφισβήτηση την εξουσία του πάνω στην οικογένεια, ο Don Servando πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τους πάντες με το μέρος του. (θα είναι διαθέσιμη στις 22/12)

1000 Miles from Christmas

Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία, μια ρομαντική κωμωδία και ένας άντρας γύρω στα 30 που μαθαίνει –απρόθυμα– να αφήνει το χριστουγεννιάτικο πνεύμα να τον παρασύρει. (θα είναι διαθέσιμη στις 24/12)

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στην ταινία Back to Black

Βρήκαμε τι ισχύει και τι όχι στη νέα ταινία που σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Baby Reindeer

Η μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στο ευαίσθητο θέμα του stalking μέσα από ένα μοναδικό πρίσμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

30 χρόνια από το θρυλικό His 'N' Hers των Pulp

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.