Τι θα δούμε τον Ιανουάριο στο Netflix

H λίστα με όλες τις σειρές, τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τις υπόλοιπες παραγωγές που έρχονται στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix τον Ιανουάριο.

Esquire Team
Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 30 Δεκεμβρίου 2021

Οι νέες ταινίες και σειρές του Netflix καταφθάνουν προσεχώς -μαζί φυσικά με ολόφρεσκα ντοκιμαντέρ και άλλες παραγωγές- για να επισφραγιστεί το γεγονός πως το ξεκίνημα της χρονιάς θα μας βρει άπαντες (ξανά) σε binge-watching mood. Παρακάτω βλέπεις όλα όσα θα γίνουν διαθέσιμα τον επόμενο μήνα (τον Ιανουάριο του 2022 δηλαδή) ώστε να μπορείς να εμπλουτίσεις τη λίστα σου με εκείνα που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σου. 

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Έρωτας βάσει Σχεδίου: Σεζόν 3 - The Hook Up Plan: Season 3

Με τη φιλία τους να δοκιμάζεται από ένα κρυφό ειδύλλιο, η Έλσα, η Σαρλότ κι η Μιλού αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις και σημαντικές αποφάσεις ζωής. (01/1)

The Club: Μέρος 2 - The Club: Part 2

Με την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, μαθαίνουμε από πού πηγάζει η ενοχή της Ματίλντα. Η Ρασέλ και ο Ισμέτ φτάνουν σε αδιέξοδο, καθώς η βία απειλεί την Πόλη. (06/1)

 

Μυστικοί Πράκτορες: Σεζόν 3 - Undercover: Season 3

Με την ελπίδα να αλλάξει ζωή, ο Μπομπ αναλαμβάνει την επικίνδυνη αποστολή να ξεσκεπάσει έναν σπιούνο της αστυνομίας, αλλά πέφτει και πάλι πάνω στον Φέρι Μπάουμαν. (10/1)

 

Πάρ' το Αλλιώς: Σεζόν 3 - After Life: Season 3

Παρόλο που πλέον ο Τόνι δεν γκρινιάζει τόσο έντονα για τη ζωή, εξακολουθεί να μην μπορεί να γεμίσει το κενό που άφησε η μακαρίτισσα γυναίκα του. (14/1)

 

The House

Αυτήν την εκκεντρική μαύρη κωμωδία σκηνοθετούν κορυφαία ταλέντα από τον χώρο των ανεξάρτητων κινουμένων σχεδίων stop-motion. (14/1)

Archive 81: Το Μυστήριο της Φωτιάς - Archive 81

Ένας αρχειονόμος προσλαμβάνεται να αποκαταστήσει μια συλλογή ταινιών και καταλήγει να ανακατασκευάζει το έργο μιας σκηνοθέτριας και την έρευνα για μια επικίνδυνη αίρεση. (14/1)

Όζαρκ: Σεζόν 4 Μέρος 1 - Οzark

Η απαλλαγή από το καρτέλ μοιάζει να βρίσκεται πολύ κοντά, αλλά οι φθαρμένες οικογενειακές σχέσεις των Μπερντ ίσως τους ξεκάνουν οριστικά. (21/1)

 

Snowpiercer: Σεζόν 3 - ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έξι μήνες μετά, ο Λέιτον εξακολουθεί να ψάχνει τον πλανήτη για βιώσιμες συνθήκες, ενώ ο Γουίλφορντ, γεμάτος οργή και όρεξη για εκδίκηση, ακολουθεί από κοντά. (25/1)

 

Είναι Παγίδα! - Framed! A Sicilian Murder Mystery

Όταν δύο δύσμοιροι τεχνικοί της τηλεόρασης πέφτουν πάνω σε μια σκηνή εγκλήματος, όσα κάνουν για να μη χαρακτηριστούν ύποπτοι τους βάζουν σε μεγαλύτερους μπελάδες. (27/1)

Chosen 

Ο κόσμος μιας έφηβης αναστατώνεται όταν ανακαλύπτει τα ανατριχιαστικά μυστικά που κρύβει η ανιαρή δανική πόλη στην οποία ζει. Από τους δημιουργούς της "Βροχής". (27/1)

Φέρια: Το Σκοτεινότερο Φως - Feria: The Darkest Light

Στα μέσα του '90 στην Ανδαλουσία, δύο αδελφές βιώνουν απόρριψη και ψάχνουν την αλήθεια, όταν οι άφαντοι γονείς τους κατηγορούνται για 23 φόνους σε τελετουργικό αίρεσης. (28/1)

 

Η Κατάσκοπος από το Παρελθόν - In From the Cold

Η ζωή μιας μητέρας αναστατώνεται όταν καλείται να επιλέξει αν θα βάλει σε κίνδυνο την οικογένειά της ή αν θα επιστρέψει στο παρελθόν ως βιοχημικός πράκτορας της Ρωσίας. (28/1)

 

Η Γυναίκα στο Σπίτι Απέναντι από το Κορίτσι στο Παράθυρο - The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window (28/1)

Η ζωή μιας πληγωμένης καλλιτέχνιδας ανατρέπεται όταν γίνεται αυτόπτης μάρτυρας ενός εγκλήματος... ή μήπως όχι;

 

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX 

 

Τραπέζι για Τέσσερις - Four to Dinner

Σε αυτήν την αισθηματική κομεντί που θίγει την έννοια της αδελφής ψυχής, παράλληλες ιστορίες παρουσιάζουν τέσσερις σινγκλ φίλους που κάνουν διάφορους συνδυασμούς σχέσεων. (05/1)

 

Άγονη Γη - The Wasteland

Η ήρεμη ζωή μιας οικογένειας ξεκομμένης από την υπόλοιπη κοινωνία αναστατώνεται από ένα τρομακτικό πλάσμα, δοκιμάζοντας τους δεσμούς που ενώνουν τα μέλη της. (06/1)

 

Mother/Android - Mother/Android

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο που κλονίζεται από μια βίαιη εξέγερση ανδροειδών, μια νεαρή έγκυος και ο φίλος της ψάχνουν απεγνωσμένα για ασφαλές καταφύγιο. (07/1)

 

Η Προέλευση του Κόσμου - Dear Mother

Όταν η καρδιά του παύει να χτυπά, ο Ζαν-Λουί πρέπει να ξεπεράσει το οιδιπόδειό του –και να κάνει στη μητέρα του ένα αδιανόητο ερώτημα– αλλιώς θα πεθάνει σε τρεις μέρες. (11/1)

Βασιλική Μεταχείριση - The Royal Treatment

Η κομμώτρια από τη Νέα Υόρκη Ίζι αρπάζει την ευκαιρία να εργαστεί στον γάμο ενός γοητευτικού πρίγκιπα. Όταν όμως οι δυο τους φλερτάρουν, θα νικήσει ο έρωτας ή το καθήκον; (20/1)

 

Μόναχο: Στα Πρόθυρα Πολέμου - Munich - The Edge of War

Το φθινόπωρο του 1938, ένας Βρετανός δημόσιος υπάλληλος και ένας Γερμανός διπλωμάτης συνωμοτούν στο Μόναχο για να αποτρέψουν έναν πόλεμο. Από βιβλίο του Ρόμπερτ Χάρις. (21/1)

 

Ομάδα εντός Έδρας - Home Team

Ο πρώην προπονητής του NFL Σον Πέιτον βρίσκει εξιλέωση –και επανασύνδεση– προπονώντας την ομάδα φούτμπολ του γιου του σε μια μικρή πόλη του Τέξας. Από αληθινή ιστορία. (28/1)

 

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX


The Puppet Master: Το Κυνήγι του Υπέρτατου Απατεώνα - The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman

Σε αυτήν την ψυχοφθόρα σειρά ντοκιμαντέρ, ένας απάνθρωπος απατεώνας παριστάνει τον Βρετανό κατάσκοπο ενώ χειραγωγεί και κλέβει από τα θύματά του και τις οικογένειές τους. (18/1)

 

Νεϊμάρ: Το Τέλειο Χάος - Neymar: The Perfect Chaos

Ο παγκοσμίως δημοφιλής αλλά και αποδέκτης έντονης κριτικής Νεϊμάρ μιλά για τα σκαμπανεβάσματα της προσωπικής του ζωής και της έξοχης καριέρας του στο ποδόσφαιρο. (25/1)

 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ

  • Επικίνδυνη Αποστολή 2 (Mission: Impossible II) (01/01)
  • Επικίνδυνη Αποστολή - Πρωτόκολλο: Φάντασμα (Mission: Impossible - Ghost Protocol) (01/01)
  • Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση (Mission: Impossible - Fallout) (01/01)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στην ταινία Back to Black

Βρήκαμε τι ισχύει και τι όχι στη νέα ταινία που σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Baby Reindeer

Η μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στο ευαίσθητο θέμα του stalking μέσα από ένα μοναδικό πρίσμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

30 χρόνια από το θρυλικό His 'N' Hers των Pulp

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.