
Σειρές του 2022 που κοστίζουν μία περιουσία
Από τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" στο "Game of Thrones" και από το "Star Wars" στο σύμπαν του video game "Halo": Οι πιο επικές σειρές, τόσο από άποψη θεματικής όσο και budget, καταφθάνουν μέσα στη νέα χρονιά.

Αποφασισμένη να γράψει ιστορία είναι η Amazon, που μεταφέρει τον κόσμο του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" στη streaming πλατφόρμα της. Και όχι μόνο επειδή το πρότζεκτ "επιστροφή στη Μέση Γη" ακούγεται από μόνο του έξτρα συναρπαστικό, αλλά κυρίως επειδή πρόκειται για την ακριβότερη παραγωγή που έχει γίνει για τηλεοπτική σειρά μέχρι σήμερα.
465 εκατομμύρια δολάρια στοιχίζει μόνον η πρώτη σεζόν και, για να κατανοήσετε το μέγεθος του ποσού, σημειώστε ότι η κινηματογραφική τριλογία του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" του Peter Jackson κόστισε περίπου 281 εκατομμύρια δολάρια.
Η πρώτη σεζόν του τηλεοπτικού "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών", που κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου του ’22, μας γυρνά στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης, χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του "Hobbit" και του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" του Τolkien.
Η συνέχεια στο Athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
'Βοήθεια!': O Sam Raimi επιστρέφει στον τρόμο με τη νέα του ταινία - Πρωταγωνιστεί η Rachel McAdams
Ο Sam Raimi επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε: στον τρόμο. Στο Send Help, η Rachel McAdams και ο Dylan O’Brien παλεύουν για την επιβίωσή τους σε ένα νησί που αποδεικνύεται πιο εφιαλτικό απ’ όσο φαίνεται.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΑυτές είναι οι ελληνικές ταινίες του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
32 μεγάλου μήκους και 30 μικρού μήκους ελληνικές ταινίες θα προβληθούν στη φετινή διοργάνωση εκ των οποίων οι 29 είναι σε πρώτη προβολή, ενώ 9 συμμετέχουν στα διεθνή διαγωνιστικά τμήματα του Φεστιβάλ.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΑυτό είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι των '60s
Η δεκαετία του '60 είχε το soundtrack της και πρόκειται για ένα κομμάτι που κυριάρχησε στα charts για εννέα εβδομάδες και έγινε το πιο "διάσημο" της εποχής. Στοιχηματίζουμε ότι δε θα το βρεις.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΚάποια από τα καλύτερα θρίλερ όλων των εποχών
Δέκα πραγματικά ευφάνταστες ταινίες τρόμου που θα θυμόμαστε για καιρό.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληMarvel: Οι νέες σειρές που περιμένουμε
Η υπερηρωική εταιρεία ανακοίνωσε το πρόγραμμά της για την επόμενη σεζόν στο ComicCon της Νέας Υόρκης.
Πρώτο trailer για την πολυσυζητημένη ταινία 'Καποδίστριας' του Γιάννη Σμαραγδή
Από τον άνθρωπο που έφερε τον Καζαντζάκη και τον Θεοτοκόπουλο στη μεγάλη οθόνη, έρχεται ανήμερα των Χριστουγέννων η μεγαλύτερη ελληνική παραγωγή της χρονιάς. Κρίνοντας από το trailer, είναι σίγουρα, η πιο φιλόδοξη.
Γραφει Ραφαελλα Ραλλη