Οι καλύτερες σειρές του Netflix αυτή τη στιγμή

Οι σειρές που βλέπουν όλοι τώρα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Υπάρχει λόγος που κάθε μήνα στο Esquire διαβάζεις ένα άρθρο με αυτόν τον τίτλο (ναι, μιλάμε για την καθιερωμένη πια ενημέρωση για τις καλύτερες σειρές του Netflix). Σαφέστατα οι σταθερές αξίες ξεχωρίζουν διαχρονικά στην πλατφόρμα streaming, ωστόσο ανάλογα με τις κυκλοφορίες, διαμορφώνονται και οι προτιμήσεις των χρηστών. Οπότε, λέγοντας 'οι καλύτερες σειρές' εννοούμε αυτές που στην παρούσα φάση συγκεντρώνουν τις περισσότερες θεάσεις και ασφαλώς παρουσιάζουν ενδιαφέρον, γιατί προφανώς σιγουράκια όπως το The Blacklist που κάθε εβδομάδα ανανεώνεται με νέο επεισόδιο και το Ozark παραμένουν σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού. 

Top Boy

Αφού πέρασε επτά χρόνια στη φυλακή, ο στρίπερ Hugo Beltrán είναι ελεύθερος και εν αναμονή νέας δίκης, ξεκινά να βρει αποδείξεις για την παγίδα που του έστησε η ερωμένη του σχετικά με τη δολοφονία του συζύγου της. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η δεύτερη σεζόν της σειράς. 

>Διάβασε ακόμη: Οι νέες σειρές της άνοιξης

Inventing Anna

 

Μία δημοσιογράφος ερευνά την υπόθεση της Anna Delvey, της κληρονόμου-θρύλου του Instagram που έκλεψε τις καρδιές και τα χρήματα της ελίτ της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για τη νέα παραγωγή της Shonda Rhimes για λογαριασμό του Netflix. 

Όλα Τα Κομμάτια Της - Pieces of Her

Σε μία ας πούμε, νωχελική πόλη της Τζόρτζια, μία τυχαία πράξη βίας πυροδοτεί μία απροσδόκητη αλυσίδα γεγονότων για την 30χρονη Andy Oliver και τη μητέρα της Laura. Απελπισμένη για απαντήσεις, η Andy ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι σε όλη την Αμερική, που την παρασύρει προς τη σκοτεινή, κρυφή πλευρά της οικογένειάς της.

Βίκινγκ: Βαλχάλα - Vikings: Valhalla 

Εκατό χρόνια έχουν περάσει και μία νέα γενιά θρυλικών ηρώων ξεσηκώνεται για να σφυρηλατήσει το δικό της πεπρωμένο και να γράψει ιστορία σε αυτή τη συνέχεια των Βίκινγκς. Βίκινγκς και Άγγλοι βάζουν δύσκολα ο ένας στον άλλον και το ζήτημα είναι προφανώς το ποιος θα επικρατήσει.

>Διάβασε ακόμη: Η κορυφαία σειρά τρόμου του Netflix, σύμφωνα με τους κριτικούς

Τα Τέρατα της Κρακοβίας - Cracow Monsters

Μία νεαρή γυναίκα που στοιχειώνεται από το παρελθόν της εντάσσεται στην ομάδα των χαρισματικών φοιτητών ενός μυστηριώδους καθηγητή του που ερευνά την παραφυσική δραστηριότητα - και πολεμά τους δαίμονες.
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.