Τι θα δούμε τον Απρίλιο στο Netflix

H λίστα με όλες τις σειρές, τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τις υπόλοιπες παραγωγές που έρχονται στην πλατφόρμα streaming.

Οι νέες ταινίες και σειρές του Netflix καταφθάνουν προσεχώς -μαζί φυσικά με ολόφρεσκα ντοκιμαντέρ και άλλες παραγωγές- για να επισφραγιστεί το γεγονός πως και ο Απρίλιος θα μας βρει άπαντες (ξανά) σε binge-watching mood. Παρακάτω βλέπεις όλα όσα θα γίνουν διαθέσιμα εντός του μήνα ώστε να μπορείς να εμπλουτίσεις τη λίστα σου με εκείνα που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σου. 

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Ελίτ - Elite (08/04)

Σεζόν 5

Στο Λας Ενθίνας, κάθε νέο εξάμηνο συνοδεύεται από ένα νέο θύμα, έναν νέο δράστη και ένα νέο μυστήριο, καθώς οι μαθητές βρίσκονται πνιγμένοι μέσα στα ψέματα.

Ροζ Γραμμές - Dirty Lines (08/04)

Στο Άμστερνταμ του '80, μια δραστήρια φοιτήτρια βρίσκει τυχαία δουλειά σε μια τηλεφωνική γραμμή σεξ που ξεκίνησαν δύο τελείως διαφορετικά αδέρφια.

Hard Cell (12/04)

Η πρώην διοργανώτρια και νυν διευθύντρια γυναικείων φυλακών Λόρα Γουίλις καταγράφει τις χαρές και τα δεινά της ζωής στη φυλακή σ' αυτήν τη σειρά με στεγνό χιούμορ.

Η Ανατομία ενός Σκανδάλου - Anatomy of a Scandal (15/04)

Η γεμάτη προνόμια ζωή της Σόφι ως συζύγου του ισχυρού πολιτικού Τζέιμς αλλάζει απότομα, όταν έρχονται στο φως μυστικά και σκάνδαλα — κι εκείνος κατηγορείται για έγκλημα. 

Οι Κληρονόμοι της Γης - Heirs to the Land (15/04)

Ο πολυμήχανος νεαρός Χούγκο Γιορ προσπαθεί να πετύχει στη Βαρκελώνη του 14ου αιώνα, χωρίς να αθετήσει έναν όρκο που έδωσε στην οικογένεια Εστανιόλ.

Πάρε τον Σολ - Better Call Saul (20/04)

Σεζόν 6

Η βραβευμένη με Emmy σειρά επιστρέφει για έκτη σεζόν.

Ρωσική Κούκλα - Russian Doll (20/04)

Σεζόν 2

Αφού περνούν την πιο τρελή νύχτα της ζωής τους, την οποία ζουν ξανά και ξανά, η Νάντια και ο Άλαν μπλέκουν σε μια ακόμα αλλοπρόσαλλη υπαρξιακή περιπέτεια.

Heartstopper (22/04)

Οι έφηβοι Τσάρλι και Νικ ανακαλύπτουν ότι η απρόσμενη φιλία τους μπορεί να εξελίσσεται σε κάτι μεγαλύτερο, καθώς εξερευνούν παρέα το σχολείο και τον νεανικό έρωτα.

Οι 7 Ζωές της Λεά - The Seven Lives of Lea (28/04)

Η Λεά ξυπνάει επτά φορές στο παρελθόν, σε διαφορετικά σώματα. Όταν μπλέκεται στο μυστήριο του θανάτου ενός νεαρού άνδρα, προσπαθεί να τον αποτρέψει – με συνέπειες.

Όζαρκ - Ozark (29/04)

Σεζόν 4 - Μέρος 2

Αντιμέτωποι με απειλές από παντού, ο Μάρτι κι η Γουέντι παλεύουν να κρατήσουν χαρούμενους το καρτέλ, το FBI και τα παιδιά τους - ώσπου να πάρουν πίσω τη ζωή τους.

>Διάβασε ακόμη: Ώρα να δώσουμε στο Ozark την αναγνώριση που του αξίζει

Γκρέις και Φράνκι - Grace and Frankie (29/04)

Σεζόν 7

Πριν από επτά χρόνια, οι ζωές της Γκρέις και της Φράνκι ανατράπηκαν όταν οι μακροχρόνιοι σύζυγοί τους, τις άφησαν ο ένας για τον άλλον. Η Γκρέις και ο Φράνκι συνεχίζουν να δείχνουν στον εαυτό τους, στις οικογένειές τους και στους θαυμαστές τους τι σημαίνει να ζεις τη ζωή στο έπακρο, άφοβα και μη απολογητικά.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX 

Χορεύοντας με την Αλήθεια: Freestyle - Battle: Freestyle  (01/04)

Η Αμάλιε ενθουσιάζεται όταν η ομάδα χορού που έχει με τον Μίκαελ επιλέγεται σε διαγωνισμό στο Παρίσι, αλλά αποσυντονίζεται όταν ξαναβλέπει μετά από καιρό τη μητέρα της.

Απόλλων 10 1/2: Παιδί στη Διαστημική Εποχή - Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood (01/04)

Ένας άντρας αφηγείται ιστορίες της ζωής του από όταν ήταν δέκα χρονών στο Χιούστον του 1969, μέσα από τη φανταστική και νοσταλγική αφήγηση ενός ταξιδιού στο φεγγάρι.

Πάντα Πάνω στο Καλύτερο - Forever Out of My League (01/04)

Μετά την εγχείρηση, η ζωή της Μάρτα κρέμεται από μια κλωστή, ενώ ο αληθινός έρωτας είναι κοντά. Μπορεί όμως η καρδιά να επιβληθεί σε παλιά μυστικά – και μια άστατη μοίρα;

Φουριόζα - Furioza (06/04)

Μια αστυνομικός κάνει στον πρώην της μια πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί: είτε θα εισχωρήσει και θα καταδώσει μια συμμορία χούλιγκαν είτε ο αδελφός του θα πάει φυλακή

Χορεύοντας στο Γυαλί - Dancing on Glass (08/04)

Όταν η πίεση απειλεί μια μπαλαρίνα που πρωταγωνιστεί σε μια παράσταση, τότε μαζί με μια άλλη χορεύτρια βρίσκουν ελπίδα στη φιλία τους, ξεφεύγοντας από τον αληθινό κόσμο.

Metal Lords (08/04)

Οι απροσάρμοστοι έφηβοι Χάντερ και Κέβιν ξέρουν καλά πώς θα λάμψουν: πρέπει να αφοσιωθούν στη μέταλ, να κερδίσουν τη Μάχη των Συγκροτημάτων και να δοξαστούν ως θεοί.

>Διάβασε ακόμη: Γιατί το CODA κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας

Στο Ενδιάμεσο - The In Between (08/04)

Μια πληγωμένη έφηβη χάνει τον έρωτα της ζωής της σε ένα τραγικό ατύχημα και αρχίζει να πιστεύει ότι της στέλνει σημάδια από τον τάφο.

Διαλέγεις ή Πεθαίνεις - Choose or Die (15/04)

Θέλοντας να κερδίσουν ένα αζήτητο χρηματικό έπαθλο, δύο φίλοι επανεκκινούν ένα μυστήριο παιχνίδι του '80 και μπαίνουν σ' έναν σουρεαλιστικό κόσμο τρόμου άλλου επιπέδου. 

Η Καμπή - The Turning Point (20/04)

Ένας τεμπέλης που κάνει ό,τι μπορεί για να αποφεύγει τις συγκρούσεις γίνεται φίλος με έναν επικίνδυνο κακοποιό που μπουκάρει ξαφνικά στη ζωή του.

Καλοκαιρινές Βόλτες - Along for the Ride (22/04)

Η επιμελής Όντεν γνωρίζει το καλοκαίρι πριν από το κολέγιο τον μυστηριώδη Ιλάι, ο οποίος τη βοηθά με νυχτερινές περιπέτειες να ζήσει την ανέμελη εφηβική ζωή που δεν είχε.

Ταξίδι του Μέλιτος με τη Μαμά - Honeymoon with My Mother (29/04)

Ένας θλιμμένος άντρας που τον παράτησαν λίγο πριν από τον γάμο αναγκάζεται να κάνει το ταξίδι του μέλιτος... με την αυταρχική μητέρα του.

Rumspringa (29/04)

Ταξιδεύοντας προς το Βερολίνο, ένας νεαρός άντρας Άμις που οδεύει προς την ενηλικίωση επανασυνδέεται με τις ρίζες του, ερωτεύεται και παίρνει μια σημαντική απόφαση.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

 

Τζίμι Σάβιλ: Μια Βρετανική Ιστορία Τρόμου - Jimmy Savile: A British Horror Story  (06/4)

Ο τηλεοπτικός σταρ Τζίμι Σάβιλ μάγεψε με την εκκεντρικότητα και τις φιλανθρωπίες του. Όμως, κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση αποκαλύπτουν μια πτυχή του που σοκάρει.

Επιστροφή στο Διάστημα - Return to Space  (07/4)

Ο Ίλον Μασκ κι οι μηχανικοί της SpaceX αναλαμβάνουν να επιστρέψουν αστροναύτες της NASA στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και να φέρουν την επανάσταση στα διαστημικά ταξίδια.

Υπέροχα Εθνικά Πάρκα - Our Great National Parks  (13/4)

Με αφηγητή τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, αυτή η καθηλωτική σειρά ντοκιμαντέρ παρουσιάζει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά εθνικά πάρκα του πλανήτη.

>Διάβασε ακόμη: Κάποια πράγματα που μάθαμε από τον 'Aπατεώνα του Tinder' στο Netflix

White Hot: Η Άνοδος και Πτώση της Abercrombie & Fitch - White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch (19/4)

Όλα τα κουλ παιδιά τη φορούσαν. Αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά το ποπ φαινόμενο της μάρκας A&F στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές του 2000 που ήταν για λίγους.

Το Μυστήριο της Μέριλιν Μονρόε: Οι Άγνωστες Κασέτες - The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes (27/4)

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, ένας συγγραφέας επανεξετάζει τον μυστηριώδη θάνατο της Μέριλιν Μονρόε και μοιράζεται ηχητικά ντοκουμέντα με όσους ανήκαν στον κύκλο της.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Ο Πληροφοριοδότης (The Departed) (01/4)


Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που πρέπει να δεις χθες αν σ' αρέσει το ταξίδι στο χρόνο

Η εν λόγω sci-fi παραγωγή αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Apple TV+ για το 2024.

Γραφει Γιαννης Σπανος