Οι σειρές του Netflix για τον Απρίλιο

Ολοκαίνουριες σειρές και προσθήκες νέων σεζόν στις ήδη επιτυχημένες μας επιφυλάσσει ο Απρίλιος.

Έξι καινούργιες παραγωγές και πέντε που έχουμε ήδη αγαπήσει και περιμένουμε τα νέα τους επεισόδια είναι η συγκομιδή του Απριλίου για τη δημοφιλή πλατφόρμα streaming που ξεκινά τη νέα χρονιά με στόχο να μη μας αφήσει να παραμελήσουμε την καθημερινή μας συνήθεια. Ανάμεσα στις πρωτότυπες σειρές του Netflix βρίσκεις τη 2ο μέρος της 4ης σεζόν των Ozark αλλά και την 6η σεζόν του Better Call Saul.

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Ελίτ - Elite (08/04)

Σεζόν 5

Στο Λας Ενθίνας, κάθε νέο εξάμηνο συνοδεύεται από ένα νέο θύμα, έναν νέο δράστη και ένα νέο μυστήριο, καθώς οι μαθητές βρίσκονται πνιγμένοι μέσα στα ψέματα.

Ροζ Γραμμές - Dirty Lines (08/04)

Στο Άμστερνταμ του '80, μια δραστήρια φοιτήτρια βρίσκει τυχαία δουλειά σε μια τηλεφωνική γραμμή σεξ που ξεκίνησαν δύο τελείως διαφορετικά αδέρφια.

Hard Cell (12/04)

Η πρώην διοργανώτρια και νυν διευθύντρια γυναικείων φυλακών Λόρα Γουίλις καταγράφει τις χαρές και τα δεινά της ζωής στη φυλακή σ' αυτήν τη σειρά με στεγνό χιούμορ.

Η Ανατομία ενός Σκανδάλου - Anatomy of a Scandal (15/04)

Η γεμάτη προνόμια ζωή της Σόφι ως συζύγου του ισχυρού πολιτικού Τζέιμς αλλάζει απότομα, όταν έρχονται στο φως μυστικά και σκάνδαλα — κι εκείνος κατηγορείται για έγκλημα. 

Οι Κληρονόμοι της Γης - Heirs to the Land (15/04)

Ο πολυμήχανος νεαρός Χούγκο Γιορ προσπαθεί να πετύχει στη Βαρκελώνη του 14ου αιώνα, χωρίς να αθετήσει έναν όρκο που έδωσε στην οικογένεια Εστανιόλ.

Πάρε τον Σολ - Better Call Saul (20/04)

Σεζόν 6

Η βραβευμένη με Emmy σειρά επιστρέφει για έκτη σεζόν.

Ρωσική Κούκλα - Russian Doll (20/04)

Σεζόν 2

Αφού περνούν την πιο τρελή νύχτα της ζωής τους, την οποία ζουν ξανά και ξανά, η Νάντια και ο Άλαν μπλέκουν σε μια ακόμα αλλοπρόσαλλη υπαρξιακή περιπέτεια.

Heartstopper (22/04)

Οι έφηβοι Τσάρλι και Νικ ανακαλύπτουν ότι η απρόσμενη φιλία τους μπορεί να εξελίσσεται σε κάτι μεγαλύτερο, καθώς εξερευνούν παρέα το σχολείο και τον νεανικό έρωτα.

Οι 7 Ζωές της Λεά - The Seven Lives of Lea (28/04)

Η Λεά ξυπνάει επτά φορές στο παρελθόν, σε διαφορετικά σώματα. Όταν μπλέκεται στο μυστήριο του θανάτου ενός νεαρού άνδρα, προσπαθεί να τον αποτρέψει – με συνέπειες.

Όζαρκ - Ozark (29/04)

Σεζόν 4 - Μέρος 2

Αντιμέτωποι με απειλές από παντού, ο Μάρτι κι η Γουέντι παλεύουν να κρατήσουν χαρούμενους το καρτέλ, το FBI και τα παιδιά τους - ώσπου να πάρουν πίσω τη ζωή τους.

>Διάβασε ακόμη: Ώρα να δώσουμε στο Ozark την αναγνώριση που του αξίζει

Γκρέις και Φράνκι - Grace and Frankie (29/04)

Σεζόν 7

Πριν από επτά χρόνια, οι ζωές της Γκρέις και της Φράνκι ανατράπηκαν όταν οι μακροχρόνιοι σύζυγοί τους, τις άφησαν ο ένας για τον άλλον. Η Γκρέις και ο Φράνκι συνεχίζουν να δείχνουν στον εαυτό τους, στις οικογένειές τους και στους θαυμαστές τους τι σημαίνει να ζεις τη ζωή στο έπακρο, άφοβα και μη απολογητικά.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.