Ένα (νέο) ρεκόρ για το Bridgerton

Η 2η σεζόν της σειράς ακολουθεί τη σαρωτική επιτυχία της πρώτης στην πλατφόρμα streaming.

H 2η σεζόν του Bridgerton μπορεί να μην έχει τόσο σεξ όσο η πρώτη, αλλά αυτό δεν πτόησε ιδιαίτερα την πορεία της. Το Netflix αποκάλυψε ότι η 2η σεζόν του πουλέν της Shondaland συγκέντρωσε 251,7 εκατ. ώρες θέασης μέσα στις τελευταίες επτά ημέρες, σημειώνοντας ρεκόρ streaming ως η αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά με τις περισσότερες προβολές.

>Διάβασε ακόμη: Γιατί βλέπουν όλοι το Bridgerton

Η δεύτερη σεζόν έγινε διαθέσιμη στις 25 Μαρτίου (Παρασκευή) και κατέγραψε 193 εκατ. ώρες προβολής μέσα στο πρώτο σαββατοκύριακο, με τον εν λόγω αριθμό να αυξάνεται ακόμη περισσότερο κατά την πρώτη πλήρη εβδομάδα θέασης. Παράλληλα, η σειρά συμπεριλήφθηκε στην πρώτη δεκάδα της λίστας των δημοφιλέστερων τηλεοπτικών παραγωγών σε 93 χώρες, με αποτέλεσμα να ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού και για την πρώτη του σεζόν που πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση με 53 εκατ. ώρες παρακολούθησης.

Η μάχη με το Squid Game

Ωστόσο, το Bridgerton δε μπόρεσε να φτάσει τα νούμερα τηλεθέασης της κορεατικής επιτυχίας Squid Game, η οποία συνεχίζει να κατέχει το συνολικό ρεκόρ με 571,8 εκατ. ώρες θέασης την εβδομάδα της 27ης Σεπτεμβρίου του 2021.

Το προηγούμενο ρεκόρ αγγλόφωνης σειράς -από τον περασμένο Ιούνιο όταν το Netflix άλλαξε τον τρόπο καταγραφής μετρήσεων- πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα της 14ης Φεβρουαρίου 2022, όταν το Inventing Anna, μία άλλη παραγωγή της Shondaland άγγιξε τις 196 εκατ. ώρες προβολών. 

>Διάβασε ακόμη: H Simone Ashley είναι το νέο κορίτσι του Bridgerton

Για την ιστορία, η δεύτερη σεζόν του Bridgerton αφηγείται την ιστορία του υποκόμη Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) που αναζητά σύζυγο. Το καθήκον και η ερωτική επιθυμία συγκρούονται όμως, όταν εκείνος συνειδητοποιεί ότι ερωτεύθηκε την ατίθαση αδερφή της μέλλουσας γυναίκας του, Kate Sharma (Simone Ashley). Το αντικείμενο του πόθου του από την άλλη, θεωρεί ότι εκείνος ψάχνει σύζυγο μόνο και μόνο για να είναι σωστός απέναντι στην κοινωνία και όχι επειδή πιστεύει στην αληθινή αγάπη. Τα πράγματα ωστόσο περιπλέκονται, διότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος