O Jason Momoa πάει Χαβάη για το Apple TV+

Ο δημοφιλής ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά με θέμα την ιστορία της Χαβάης.

Γράφει: Esquire Editors 15 Απριλίου 2022

Ο Jason Momoa θα πρωταγωνιστήσει, θα γράψει το σενάριο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός τηλεοπτικής σειράς με θέμα την ιστορία της Χαβάης για το Apple TV+. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο γεννημένος στη Χονολουλού Αμερικανός ηθοποιός θα παρακολουθεί "την ιστορία της ενοποίησης και του αποικισμού της Χαβάης από την οπτική των γηγενών".

Οι πρώτες δηλώσεις

"Αυτή η επική περιπέτεια ξεκινά στις αρχές του 18ου αιώνα, όταν τα τέσσερα μεγάλα βασίλεια της Χαβάης βρίσκονταν σε κατάσταση πολέμου. Βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Ka'iana, ενός αρχηγού πολέμου που ταξιδεύει στον έξω κόσμο και μαθαίνει περισσότερα για τους άνδρες που εισβάλλουν στο νησιωτικό σύμπλεγμα. Γνωρίζοντας ότι τα χωριστά βασίλεια τελικά θα καταρρεύσουν κάτω από το βάρος των ξένων συμφερόντων, επιστρέφει στην πατρίδα και συμμετέχει σε μια αιματηρή εκστρατεία για να ενώσει τα αντιμαχόμενα νησιά για να τα σώσει από την καταστροφή" αναφέρεται στην περίληψη της πλοκής της σειράς με τίτλο "Chief of War".

Η ενοποίηση της Χαβάης έλαβε χώρα από το 1782 έως το 1810 υπό τον βασιλιά Καμεκαμέχα I και ο Ka'iana (τον οποίο θα απεικονίσει ο Momoa) ονομάστηκε ο "πρίγκιπας του Καουάι".

Τα γυρίσματα της σειράς "Chief of War" θα γίνουν στη Χαβάη. Ο Momoa γεννήθηκε στη Χαβάη, από πατέρα ιθαγενή και μητέρα από την Αϊόβα. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μικρός και μεγάλωσε στην Αϊόβα.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος