Τι γνωρίζουμε έως τώρα για την 6η σεζόν του Black Mirror

Όπως όλα δείχνουν, μία πιο κινηματογραφική εκδοχή της σειράς είναι στα σκαριά.

Ένα είδος νέας εποχής για το Black Mirror ξεκινά, αν ισχύουν όλα όσα γράφονται για την 6η σεζόν που "παρήγγειλε" ήδη το Netflix. Σύμφωνα με το Variety, ο δημιουργός του Charlie Brooker είναι πάρα πολύ έτοιμος να δημιουργήσει νέα επεισόδια - θυμίζουμε ότι έχουν μεσολαβήσει ήδη 2 χρόνια από τις 5 Ιουνίου 2019 που είχε κυκλοφορήσει η 5η σεζόν. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι "η τελευταία σεζόν είναι ακόμα πιο κινηματογραφική σε έκταση, με κάθε επεισόδιο να αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστή ταινία".

Εντωμεταξύ, όποτε κι αν το Netflix αποφασίσει να την κάνει διαθέσιμη για τους χρήστες του, ουσιαστικά θα αποτελεί συνέχεια των τριών επεισοδίων του προηγούμενου κύκλου που περιλάμβανε το "Rachel, Jack and Ashley Too" με πρωταγωνίστρια τη Miley Cyrus.

Το παράδοξο της υπόθεσης

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είδηση αυτή εξέπληξε τους πάντες, αφού είχε προηγηθεί μία ακόμη δήλωση του Brooker στο Radio Times κατά την οποία εξηγούσε ότι δεν ήταν σίγουρος αν το Black Mirror είχε μέλλον. "Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω αν αντέχει το στομάχι μου άλλες ιστορίες με κοινωνίες που καταρρέουν, οπότε δεν εργάζομαι σκληρά πάνω σε μία από αυτές", είχε πει, αναφερόμενος στην πανδημία του κορονοϊού.

>Διάβασε ακόμη: Οι πιο πολυαναμενόμενες σειρές του 2022

"Με ενδιαφέρει να επανεξετάσω τις κωμικές μου δεξιότητες, οπότε γράφω σενάρια με στόχο να κάνω τον εαυτό μου να γελάσει".

Όπως και να έχει βέβαια, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια και ποιους ηθοποιούς σχεδιάζει να φέρει ο Brooker στη δυστοπική του "παιδική χαρά". Σϊγουρα όμως, αν υπάρχει κάποιος που εμπιστευόμαστε για μία ανατροπή της προκοπής, αυτός είναι ο Brooker.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα