Τι θα δούμε στο Disney+ τους επόμενους μήνες

Περισσότερες από 800 ταινίες, 450 σειρές και μία χορταστική συλλογή από 120 αποκλειστικές, πρωτότυπες παραγωγές θα είναι διαθέσιμες από τις 14 Ιουνίου.

Θα το πούμε απλά: Από όταν μάθαμε ότι το Disney+ καταφθάνει και στη χώρα μας στις 14 Ιουνίου, σκεφτόμαστε ότι χρειαζόμαστε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να μπορέσουμε να δούμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν από το περιεχόμενό του. Και είναι πολλά. 

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης της The Walt Disney Company Greece στο ΚΠΙΣΝ στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας της streaming υπηρεσίας στην Ελλάδα, ενημερωθήκαμε δια στόματος του VP & General Manager του ελληνικού παραρτήματος, Βασίλη Ηλιόπουλου για όλα όσα έχουμε να περιμένουμε στο εξής, καθώς και για το όραμα της εταιρείας.

Οι αφίξεις με ημερομηνίες

Από την πρώτη κιόλας ημέρα, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στα Star Wars, The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Obi-Wan Kenobi, όπως και σε ολόκληρο το έπος των Skywalker (Επεισόδια Ι έως ΙΧ). Διαθέσιμο θα είναι επίσης πάρα πολύ υλικό από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, συμπεριλαμβανομένων των υποψήφιων για Όσκαρ ταινιών, O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών, Eternals, Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη και Captain Marvel, καθώς και των πρωτότυπων σειρών Moon Knight, Loki, Ms. Marvel, hawkeye και WandaVision μεταξύ άλλων.

Στα παραπάνω, υπολογίζεις επίσης περισσότερους από 100 τίτλους των Disney και Pixar, συμπεριλαμβανομένου ολόκληρου του franchise Toy Story, του Soul και του υποψήφιου για Όσκαρ "Λούκα" και του οσκαρικού "Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός".  Παράλληλα, στις 24 Ιουνίου, αποκλειστικά στο Disney+ θα κάνει πρεμιέρα η ταινία "Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο" που αφηγείται την αληθινή ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο και το ταξίδι τους από την Ελλάδα, στις ΗΠΑ και την κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ.

Στην πλατφόρμα, θα υπάρχουν επιπρόσθετα, κορυφαία ντοκιμαντέρ με τη σφραγίδα του National Geographic, όπως "Η Διάσωση" και "Free Solo", από τους βραβευμένους με Όσκαρ σκηνοθέτες και παραγωγούς E. Chai Vasarhelyi και Jimmy Chin, μαζί με τις δημοφιλείς σειρές του National Geographic, "Ο Κόσμος Σύμφωνα με τον Τζεφ Γκόλντμπλουμ", "Η Ευρώπη από Ψηλά" και "Γκόρντον Ράμσεϊ: Εκτός Χάρτη".

Στο περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν πρόσφατους τίτλους που κυκλοφόρησαν στη μεγάλη οθόνη, όπως η ταινία δράσης "Free Guy" με τον Ryan Reynolds, η επιτυχημένη, πρωτότυπη κωμική σειρά "Only Murders in the Building", οι μίνι-σειρές "Pam & Tommy" και "The Kardashians" καθώς και το θρίλερ μυστηρίου "Έγκλημα στο Νείλο", το οποίο σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Kenneth Branagh, η ταινία "Η Ευνοούμενη" σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου και η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία "Η Χώρα των Νομάδων".

Οι λάτρεις των κλασσικών επιτυχιών θα βρουν στην πλατφόρμα τους προηγούμενους κύκλους των σειρών Grey's Anatomy, The Simpsons, Black-ish, 9-1-1 και The Walking Dead, όπως και μία σειρά από διαχρονικές παιδικές ταινίες (Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι, Η Λαίδη και ο Αλήτης, Ο Βασιλιάς των Λιονταριών) σε συνδυασμό με πιο σύγχρονες κυκλοφορίες όπως τα "Η Ράια και ο Τελευταίος Δράκος", "Ψυχρά κι Ανάποδα", "Βαϊάνα" και "Αλαντίν". Παράλληλα, θα διατίθενται εκατοντάδες τίτλοι του Disney Channel, ταινίες, σειρές, περιεχόμενο μικρού μήκους και αφιερώματα συμπεριλαμβανομένων των "Χάνα Μοντάνα" και "Η Επόμενη Γενιά".

Η συνδρομή και οι παροχές

Μέχρι την επίσημη άφιξη της πλατφόρμας (έως τις 13 Ιουνίου τα μεσάνυχτα) θα ισχύει αποκλειστική προσφορά γνωριμίας για ετήσια συνδρομή στο Disney+ στην τιμή των 71,50 €. Η εν λόγω προσφορά θα ισοδυναμεί με 12 μήνες συνδρομής στην τιμή των 8, βάσει τιμής για μηνιαία συνδρομή που ισχύει κατά την έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας. Το βασικό κόστος συνδρομής διαμορφώνεται σε 8,99 € για μηνιαία συνδρομή, ή 89,90 € για ετήσια συνδρομή.

Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας, εμπειρία θέασης, προβολή ταυτόχρονα σε έως και τέσσερις συσκευές, απεριόριστες λήψεις σε έως και δέκα συσκευές, ποιότητα προβολής IMAX σε επιλεγμένους τίτλους, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας έως και επτά διαφορετικών προφίλ, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας για τους γονείς να δημιουργήσουν παιδικά προφίλ που διαθέτουν εύκολη περιήγηση και περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά, για πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκεις στο www.disneyplus.com

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στην ταινία Back to Black

Βρήκαμε τι ισχύει και τι όχι στη νέα ταινία που σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Baby Reindeer

Η μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στο ευαίσθητο θέμα του stalking μέσα από ένα μοναδικό πρίσμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

30 χρόνια από το θρυλικό His 'N' Hers των Pulp

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.