Όλα όσα γνωρίζουμε για τη δεύτερη σεζόν του The Sandman

Καλό θα είναι να μη διαβάσεις αυτό το κείμενο, αν δεν έχεις δει την πρώτη σεζόν, καθότι ακολουθούν spoilers.

Για όλους όσοι έχουν ήδη προετοιμαστεί για περισσότερες τρελές ιστορίες από τον κόσμο του The Sandman, μάλλον έχουμε μερικά καλά νέα να μοιραστούμε. Παρόλο που το Netflix πρέπει να ανανεώσει και επίσημα τη νέα μεταφορά κόμικς για δεύτερη σεζόν, ο εκτελεστικός παραγωγός David S. Goyer επιβεβαίωσε αυτή την εβδομάδα ότι δουλεύει ήδη το σενάριο της δεύτερης σεζόν. Λογικό κι αναμενόμενο δεδομένου του ότι η σειρά φαντασίας που τελείωσε με διάφορους χαρακτήρες να σχεδιάζουν να καταστρέψουν τον Βασιλιά των Ονείρων, διαθέτει μία τεράστια ποσότητα υλικού από το έργο του Neil Gaiman προς εξερεύνηση.

"Έχουμε τόσες [σεζόν] όσες θα μας αφήσουν να κάνουμε", δήλωσε ο Allan Heinberg, ο δημιουργός του The Sandman, στο NME κατά την πρεμιέρα της σειράς στο Λονδίνο για να προσθέσει: "Αν 'εμφανιστούν' αρκετοί θεατές, μπορούμε να συνεχίσουμε για αρκετό καιρό. Θέλουμε να τα κάνουμε όλα, θέλουμε μια spin-off μίνι σειρά. Θα θέλαμε πολύ να το κάνουμε για όσο καιρό μας θέλουν".

Τι να περιμένουμε από τη 2η σεζόν

Τα ενοχλητικά μέλη της οικογένειας του Dream θα έχουν μεγαλύτερο ρόλο στα επόμενα επεισόδια -αν υποθέσουμε ότι πρόκειται να εμφανιστούνν- καθώς και ο Lucifer της Gwendoline Christie, ο οποίος ετοιμάζει κάτι πραγματικά διαβολικό.

>Διάβασε ακόμη: Όλα όσα γνωρίζουμε για το πολυαναμενόμενο The Sandman στο Netflix

Ας ελπίσουμε ότι, τώρα που οι σημαντικοί χαρακτήρες και οι βασικές έννοιες έχουν καθιερωθεί, η δημιουργική ομάδα που γράφει το σενάριο μπορεί να γίνει ακόμα πιο τρελή και να πειραματιστεί περισσότερο με τις εξελίξεις.

Πότε θα κυκλοφορήσει

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και εκτός απροόπτου, το The Sandman δε θα παραμείνει στον πάγο άλλα 30 χρόνια (όσα χρειάστηκε για να βρει το δρόμο του μέχρι τι μικρή οθόνη) μέχρι να δούμε νέα επεισόδια. Το πιο πιθανό είναι να μην αργήσει πολύ το Netflix να επιβεβαιώσει την ανανέωση της σειράς για δεύτερη σεζόν. Όταν συμβεί αυτό και δεδομένου του ότι στη βράση (δηλαδή στην επιτυχία) κολλάει το σίδερο, θα έχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την παραγωγή. Αν έπρεπε να μαντέψουμε ποντάρουμε ότι η 2η σεζόν θα κυκλοφορήσει κάπου προς το τέλος του 2023.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.