Το trailer του House of Hammer είναι ό,τι πιο άβολο είδαμε τελευταία

To Discovery Plus επιχειρεί να ρίξει φως στα σκοτεινά πάθη του Armie Hammer μέσα από ένα ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων.

 

Η σειρά ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων House of Hammer, η οποία αποκαλύπτει τα σκοτεινά και διεστραμμένα μυστικά του Armie Hammer και της οικογένειάς του, διαθέτει πλέον επίσημο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας. Ο Hammer είναι ένας ηθοποιός που έγινε γνωστός παίζοντας και τους δίδυμους Winklevoss στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία The Social Network του David Fincher. Έκτοτε, έχει πάρει μέρος τόσο σε ταινίες που έχουν κερδίσει πολλά βραβεία, όπως το Call Me By Your Name, όσο και σε blockbuster, όπως το μυστήριο του 2022, Death on the Nile.

>Διάβασε ακόμη: Η τρομακτική, αληθινή ιστορία του Our Father

Ο Hammer είναι μέλος μιας πλούσιας οικογενειακής δυναστείας, εγγονός του βιομηχάνου και μεγιστάνα του πετρελαίου φέρεται να είναι άμεμπτος, καθώς πρόσφατα κατηγορήθηκε για συναισθηματική κακοποίηση, χειραγώγηση και βία κατά των γυναικών, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί πολλές σημαντικές δουλειές.

Οι μαρτυρίες των πρώην συντρόφων

Δημιουργός της σειράς που θα προβληθεί από το Discovery Plus είναι η θεία του Armie, Casey Hammer, που ουσιαστικά προσάρμοσε το βιβλίο της, Surviving My Birthright από 2015 στα δεδομένα της μικρής οθόνης. Η πλοκή επικεντρώνεται στην ιστορία της οικογένειας Hammer που αφηγείται στο βιβλίο, ενώ έχει προστεθεί περισσότερο υλικό σχετικά με τις πρόσφατες κατηγορίες εναντίον του νεότερου Hammer.

Το trailer στο μεταξύ, εστιάζει σε δύο συνεντεύξεις πρώην συντρόφων του Hammer, οι οποίες αναλύουν λεπτομερώς τις κατηγορίες εναντίον του, με ανατριχιαστικά κείμενα, σημειώσεις, εικόνες, ακόμη και ηχογραφήσεις και βίντεο του ίδιου του Hammer. Αν το teaser αυτό μας έκανε να αισθανθούμε τόσο άβολα, λογικά την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, όταν δηλαδή η σειρά ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα, τα πράγματα θα είναι ακόμη χειρότερα για τον ίδιο...

Να πέσει το trailer:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος