Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και επίσημα στο Netflix με το "Maestro"

Επισήμως το Maestro γίνεται η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στο Netflix.

Γράφει: Esquire Editors 08 Νοεμβρίου 2022

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Maestro" είναι και επίσημα η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στην πλατφόρμα του Netflix.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πλατφόρμας, το "Maestro" θα κάνει πρεμιέρα στους συνδρομητές της σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022, ενώ σε όλο τον κόσμο θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2023.

Η ανακοίνωση του Netflix για το Maestro 

Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από το MEGA TV.

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: "Κρατάω το "Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι".

Από: Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.