Οι σειρές του Netflix για τον Ιανουάριο

Ολοκαίνουριες σειρές και προσθήκες νέων σεζόν στις ήδη επιτυχημένες μας επιφυλάσσει ο Ιανουάριος.

Esquire Team
Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 28 Δεκεμβρίου 2022

Πλούσιος, αυτό είναι ο Ιανουάριος για το Netflix, τουλάχιστον όσον αφορά στο περιεχόμενο που έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει. Συνολικά οι πρωτότυπες νέες σειρές του Netflix ανέρχονται στις 13- ενώ παράλληλα θα γίνουν διαθέσιμες 4 ακόμη που έχουμε ήδη αγαπήσει και ανανεώθηκαν με την επόμενη σεζόν τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των νέων παραγωγών της πλατφόρμας streaming βρίσκεις τα πολυσυζητημένα That '90s Show και Lady Voyeur, καθώς και τη 2η σεζόν του Vikings: Valhalla και του Sexify.

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

01/01

Kaleidoscope

Ένας επιδέξιος ληστής και η ομάδα του ετοιμάζουν μια μεγαλειώδη ληστεία αξίας 7 δισ. δολαρίων – αλλά η προδοσία, η απληστία και άλλες απειλές ανατρέπουν τα σχέδιά τους.

 

Αδιάκριτο Βλέμμα - Lady Voyeur

Η χάκερ Μιράντα λατρεύει να κατασκοπεύει την ιερόδουλη γειτόνισσά της. Όταν οι δρόμοι τους σμίγουν και κάποιος δολοφονείται, το πεπρωμένο της Μιράντα αλλάζει για πάντα.

04/01

Η Απατηλή Ζωή των Ενηλίκων - The Lying Life of Adults

Στη Νάπολη του '90, μια άβγαλτη έφηβη κάνει παρέα με τη θεία της, που δεν συμπαθούν οι γονείς της, για να μάθει καλύτερα τον εαυτό της και την πόλη από όπου κατάγεται.

05/01

Τζίνι και Τζόρτζια - Ginny & Georgia

Season 2

Νέες σχέσεις και δυσκολίες περιμένουν την Τζόρτζια και την Τζίνι στο Γουέλσμπερι. Όμως, μυστικά του παρελθόντος απειλούν τα πάντα.

  

Η Κυρία Θάνατος - Woman of the Dead

Όταν ένα ύποπτο δυστύχημα καταστρέφει τη ζωή μιας γυναίκας, η απόφασή της να πάρει εκδίκηση την παγιδεύει σε μια συνωμοσία που αγγίζει κορυφαία πρόσωπα της πόλης της.

Καουμπόι της Κοπεγχάγης - Copenhagen Cowboy

Μια γυναίκα με μυστηριώδεις υπερφυσικές ικανότητες, που σε όλη της τη ζωή την πουλούσαν ως άνθρωπο που φέρνει τύχη, θέλει να εκδικηθεί εκείνους που της φέρθηκαν άδικα.

06/01

Σεφ υπό Πίεση - Pressure Cooker

Ζώντας κάτω από την ίδια στέγη, έντεκα σεφ χρησιμοποιούν μαγειρικό ταλέντο και στρατηγική σ' έναν διαγωνισμό όπου ψηφίζουν ποιος απ' αυτούς θα κερδίσει 100.000 δολάρια.

11/01

Sexify

Season 2

Αντιμέτωποι με το αβέβαιο μέλλον της startup τους, οι τρεις επιχειρηματίες πρέπει να κουμαντάρουν τα προσωπικά τους, έναν σκληρό αντίπαλο κι έναν απαιτητικό επενδυτή.

12/01

Βίκινγκ: Βαλχάλα - Vikings: Valhalla

Season 2

Εχθροί —παλιοί και νέοι— περιμένουν τη Φρέιντις, τον Λέιφ και τον Χάραλντ που ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη, αναζητώντας εξουσία και νέους κόσμους να κατακτήσουν. 

13/01

Sky Rojo

Season 3

Η Κοράλ, η Τζίνα κι η Γουέντι έφτιαξαν μια νέα ζωή και βρήκαν τον έρωτα στην Αλμερία. Όμως η ηρεμία τους δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού o Ρομέο βάλθηκε να πάρει εκδίκηση.

19/01

That '90s Show

Γεια σου, Ουισκόνσιν! Είμαστε στον 1995 και η Λέια Φόρμαν, κόρη του Έρικ και της Ντόνα, περνά το καλοκαίρι στους παππούδες της, όπου γνωρίζει τα παιδιά του Πόιντ Πλέις.

Οι Μαχήτριες - Women at War

Γαλλία, 1914. Καθώς τα γερμανικά στρατεύματα προελαύνουν και οι άνδρες φεύγουν για το μέτωπο, 4 γυναίκες αντιμετωπίζουν τις καταστροφικές συνέπειες του πολέμου στο σπίτι.

20/01

Σαχμαράν - Sahmaran

Πηγαίνοντας στα Άδανα για μια διάλεξη, η Σαχσού έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον παππού της. Σύντομα, όμως, μπλέκει με έναν αρχαίο μύθο και έναν επικό έρωτα.

Ο Εκπρόσωπος - Represent

Ο επικεφαλής ενός κέντρου νεότητας σε προάστιο του Παρισιού γίνεται ένας από τους φιναλίστ των προεδρικών εκλογών. Είναι όμως η Γαλλία έτοιμη για έναν μαύρο πρόεδρο;

27/01

Lockwood & Co.

Τρεις κυνηγοί φαντασμάτων –δύο χαρισματικά αγόρια και ένα κορίτσι με σπάνιες μεταφυσικές ικανότητες– διευθύνουν ένα γραφείο που ερευνά φονικά πνεύματα στο Λονδίνο.

Το Κορίτσι με τα Χιόνια - The Snow Girl

Μετά την εξαφάνιση ενός κοριτσιού από μια παρέλαση στη Μάλαγα, μια νεαρή δημοσιογράφος αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους γονείς της Αμάγια να τη βρουν.

31/01

Η Γη με τα Μάτια της Κανκ - Cunk On Earth

Η Φιλομίνα Κανκ μάς μιλά για την πρόοδο που έχει –ή δεν έχει– σημειώσει η ανθρωπότητα, σ' αυτό το έξυπνο σατιρικό ντοκιμαντέρ για την ιστορία του πολιτισμού.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης