Δύσκολο να μην κολλήσεις με την 3η σεζόν του The Mandalorian

Όπως και οι προηγούμενες δύο, αποτελείται από οκτώ συνολικά επεισόδια, με κάθε ένα από αυτά να κάνει την πρεμιέρα του κάθε Τετάρτη.

Γράφει: Esquire Editors 08 Μαρτίου 2023

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα, αποκλειστικά στο Disney+ -από την 1η Μαρτίου για την ακρίβεια- είναι διαθέσιμος ο τρίτος κύκλος του The Mandalorian και έχουμε κολλήσει άσχημα. Λίγο προτού κυκλοφορήσει η νέα σεζόν της βραβευμένης, live action, πρωτότυπης σειράς της Lucasfilm, είχαμε δει και ένα νέο αφιέρωμα μικρού μήκους κατά το οποίο οι Jon Favreau, Dave Filoni, Rick Famuyiwa και άλλοι, εξερευνούσαν πώς ο Μανταλόριαν και ο αγαπημένος χαρακτήρας των fans, Γκρόγκου, κατάφεραν να εξελιχθούν και να κερδίσουν τις καρδιές των θεατών σε όλο τον κόσμο.

Η πλοκή του 3ου κύκλου

Τα ταξίδια του Μανταλόριαν στον γαλαξία του Star Wars συνεχίζουν. Ο άλλοτε μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων, Ντιν Τζάριν, έχει επανενωθεί με τον Γκρόγκου. Στο μεταξύ, η New Republic αγωνίζεται να οδηγήσει το γαλαξία μακριά από τη σκοτεινή ιστορία του. Ο Μανταλόριαν θα συναντηθεί με παλιούς συμμάχους και θα κάνει νέους εχθρούς, καθώς εκείνος και ο Γκρόγκου συνεχίζουν, μαζί, το ταξίδι τους.

Το cast

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow και Giancarlo Esposito. Οι σκηνοθέτες των οκτώ επεισοδίων του τρίτου κύκλου είναι οι Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey και Bryce Dallas Howard.

Showrunner και σεναριογράφος είναι ο Jon Favreau, ο οποίος είναι παράλληλα και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Kathleen Kennedy και Colin Wilson. Η Karen Gilchrist και η Carrie Beck είναι συν-εκτελεστικοί παραγωγοί.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.