Ξέρουμε πού θα δεις τις 'Μεγάλες Προσδοκίες' του Steven Knight

Ο Steven Knight επιστρέφει τηλεοπτικά με μια μίνι σειρά 6 επεισοδίων στο Disney+.

Γράφει: Esquire Editors 30 Ιουνίου 2023

Λίγους μήνες μετά το τηλεοπτικό φινάλε των Peaky Blinders, ο Steven Knight επανέρχεται με τις "Μεγάλες Προσδοκίες". Η τηλεοπτική σειρά του FX βασίζεται στο κλασικό μυθιστόρημα του Charles Dickens και πλέον είναι διαθέσιμη με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+

Να πέσει το trailer

Η νέα, μίνι σειρά, έξι επεισοδίων, βασίζεται στο ομώνυμο κλασικό μυθιστόρημα του Charles Dickens. Η σειρά αφηγείται την ιστορία ενηλικίωσης του Πιπ (Fionn Whitehead), ενός ορφανού που λαχταράει μια καλύτερη ζωή, μέχρι που μια τροπή της μοίρας και οι σατανικές μηχανορραφίες της μυστηριώδους και εκκεντρικής Μις Χάβισαμ (Olivia Colman), του ανοίγουν την πόρτα σε έναν σκοτεινό κόσμο γεμάτο δυνατότητες.

Κάτω από το βάρος των μεγάλων προσδοκιών που του εναποτίθενται, ο Πιπ θα πρέπει να ανακαλύψει το πραγματικό κόστος αυτού του νέου κόσμου και να αναλογιστεί κατά πόσο αυτός ο κόσμος θα τον κάνει τον άνθρωπο που επιθυμεί να γίνει. Το μυθιστόρημα του Dickens, μια καταγγελτική κριτική του ταξικού συστήματος, εκδόθηκε το 1861, αφού πρώτα είχε κυκλοφορήσει σε μια σειρά εβδομαδιαίων κεφαλαίων από τον Δεκέμβριο του 1860.

Ο Fionn Whitehead πρωταγωνιστεί ως Πιπ, και ηγείται του all-star cast, με τους Olivia Colman ως Κυρία Χάβισαμ, Shalom Brune-Franklin, Ashley Thomas, Johnny Harris, Hayley Squires, Owen McDonnell, Trystan Gravelle, Laurie Ogden, Rudi Dharmalingam, Tom Sweet, Chloe Lea και Matt Berry.

Ο Steven Knight είναι σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Tom Hardy, Ridley Scott, Dean Baker, David W. Zucker και Kate Crowe. Οι Brady Hood και Samira Radsi είναι οι σκηνοθέτες. Η σειρά "Μεγάλες Προσδοκίες" είναι μια παραγωγή της FX Productions σε συνεργασία με το BBC, την Scott Free και την Hardy Son & Baker.

Λίγα λόγια για το Disney+

Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια. Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από τα ήδη διαθέσιμα Παιδικά Προφίλ που διασφαλίζουν πως τα παιδιά θα έχουν πάντα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.     

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης