Οι πρωταγωνιστές του Breaking Bad, πριν και μετά

Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα οι πρωταγωνιστές του Breaking Bad;

Esquire Team
Γράφει: Τίμος Σαλαμές 20 Ιανουαρίου 2024

Έχουν περάσει 16 χρόνια από τη στιγμή που ο Bryan Cranston φόρεσε ένα στενό λευκό σλιπ και άρχισε ως Walter White να "μαγειρεύει" μεθαμφεταμίνη σε ένα τροχόσπιτο. O καθηγητής χημείας, που διαγνώστηκε με καρκίνο τρίτου σταδίου στον πνεύμονα, προσπάθησε να εξασφαλίσει οικονομικά το μέλλον της οικογένειάς του με τον πιο γρήγορο τρόπο που μπορούσε. Έγινε ένας από τους πιο σπουδαίους και αξέχαστους τηλεοπτικούς χαρακτήρες όλων των εποχών. Το Breaking Bad είναι αναμφίβολα μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές από την αρχή μέχρι το τέλος, με ένα all-star cast πρωταγωνιστών.

Πού βρίσκονται όμως και τι κάνουν σήμερα οι πρωταγωνιστές του Breaking Bad;

Bryan Cranston (τότε)

Οι πρωταγωνιστές του Breaking Bad, πριν και μετάLester Cohen/Getty Images

Μετά την επιτυχία της κωμικής σειράς Malcom in the Middle, ο Bryan Cranston πήρε τον κύριο πρωταγωνιστικό ρόλο του Walter White στο Breaking Bad. Η ερμηνεία του έδωσε τέσσερα τηλεοπτικά βραβεία Emmy καλύτερου ηθοποιού σε δραματική σειρά.

Bryan Cranston (τώρα)

Bryan CranstonJason Mendez/Getty Images

Ο πρωταγωνιστής του Breaking Bad είχε μία πολύ γεμάτη χρονιά, σαν η φωνή του αφηγητή στην ταινία Asteroid City του Wes Anderson. Έχει επίσης εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο του It's Always Sunny in Philadelphia, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή στο Breaking Bad, Aaron Paul. Ο Cranston είναι επίσης μία δυνατή φωνή και υποστηρικτής των εργαζομένων στην κινηματογραφική βιομηχανία σε όλη τη διάρκεια της απεργίας των σεναριογράφων και ηθοποιών και έχει πάρει μέρος σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες.

Anna Gunn (τότε)

Anna GunnFrederick M. Brown/Getty Images

Η ερμηνεία της Anna Gunn ως Skyler White, γυναίκα του Walter White, της έφερε πολλά βραβεία όπως και δύο Emmy για δεύτερο γυναικείο ρόλο σε δραματική σειρά. Η Gunn έχει αναφερθεί στις πολλές απειλές που έχει δεχθεί εναντίον της ζωής της.

Anna Gunn (τώρα)

Anna GunnJamie McCarthy/Getty Images

Η Gunn έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά επεισόδια της σειράς Physical του Apple TV+ και σε τέσσερα επεισόδια του Most Dangerous Game της streaming πλατφόρμας Quibi.

RJ Mitte (τότε)

RJ MitteKevork Djansezian/Getty Images

Ο Roy Frank 'RJ' Mitte έπαιξε τον γιο του Walter White, Walter Jr. Ο Mitte πάσχει από εγκεφαλική παράλυση στην πραγματικότητα. Πήρε το ρόλο στο Breaking Bad, δύο χρόνια αφού μετακόμισε στο Χόλιγουντ.

RJ Mitte (τώρα)

RJ MittePaul Archuleta/Getty Images

Σήμερα, ο Mitte συνεχίζει να δουλεύει ως ηθοποιός και είναι υποστηρικτής των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες. Πρόσφατα, πρωταγωνίστησε στο The Oak Room της Amazon Prime και στο Guardians of Justice στο Netflix. Το 2023, ο Mitte ήταν σελέμπριτι καλεσμένος στο συνέδριο για την ποπ κουλτούρα Pensacon και συμμετείχε στην ταινία τρόμου The Unseen.

Aaron Paul (τότε)

Aaron PaulAxelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Γνωστός έγινε σε όλους για το ρόλο του σαν Jesse Pinkman. Η ερμηνεία του, του έφερε πολλά βραβεία Emmy.

Aaron Paul (τώρα)

Aaron PaulTaylor Hill/Getty Images

Το 2023, ο Paul πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο Beyond the Sea του έκτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς ανθολογίας Black Mirror, μίας από τις πιο συγκλονιστικές και μακάβριες ιστορίες της σειράς επιστημονικής φαντασίας. Ο Paul επίσης πρωταγωνίστησε ως ο εαυτός του στο αστείο επεισόδιο του Always Sunny μαζί με τον Bryan Cranston, και έδωσε τη φωνή στον χαρακτήρα Todd Chavez στην animated σειρά Bojack Horseman του Netflix από το 2014 μέχρι το 2020. Μαζί με τον Bryan Cranston έχουν και ένα brand Mezcal.

Dean Norris (τότε)

Dean NorrisJason LaVeris/Getty Images

O Dean Norris έπαιξε τον κουνιάδο του Walter White και αστυνομικό της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών, Hank Schrader. Ο Hank εμφανίστηκε επίσης και στο prequel του Breaking Bad, Better Call Saul.

Dean Norris (τώρα)

Dean NorrisMichael Loccisano/Getty Images

Ο Norris είχε ένα μικρό ρόλο στην κωμωδία Fool's Paradise του Charlie Day. Εκτός σκηνής, τρέχει το Swing Inn Cafe στην Temecula της California και ένα κέντρο παραστατικών τεχνών με το όνομά του, το οποίο άνοιξε με τη γυναίκα του. Γνωστός λάτρης της μπύρας, ο βραβευμένος ηθοποιός έχει το δικό του ζυθοποιείο με το όνομα Schraderbräu και έμπνευση από το Breaking Bad.

Betsy Brandt (τότε)

Betsy BrandtLester Cohen/Getty Images

H Brandt υποδύθηκε την αδελφή της Skyler White και τη γυναίκα του Hank, Marie Schrader. Η Brandt αρχικά είχε πάρει μέρος σε οντισιόν για τους ρόλους της Skyler και της Marie, και αυτός ήταν ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός της ρόλος μετά από περάσματα στις σειρές CSI, Boston Legal και ER.

Betsy Brandt (τώρα)

Betsy BrandtPaul Archuleta/Getty Images

H Brandt έπαιξε στην επιτυχημένη spin-off σειρά του Breaking Bad, Better Call Saul και υποδύθηκε τη Mia Thomas στη σειρά Saint X του Hulu.

Bob Odenkirk (τότε)

Bob OdenkirkNeilson Barnard/Getty Images

Γνωστός ως σεναριογράφος και κωμικός πριν το Breaking Bad, ο Odenkirk με το "καλημέρα" έγινε ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες στη σειρά. Έπαιξε τον δικηγόρο του Walter White, Saul Goodman.

Bob Odenkirk (τώρα)

Bob OdenkirkDimitrios Kambouris/Getty Images

Αφού έπαιξε τον Saul Goodman και στις πέντε σεζόν του Breaking Bad, ο Odenkirk συνέχισε ως ο κύριος πρωταγωνιστής στην spin-off σειρά, Better Call Saul, κερδίζοντας πολλές υποψηφιότητες για βραβεία Emmy. Το 2023, ο Odenkirk είχε ένα guest ρόλο στη δεύτερη σεζόν του hit show The Bear και πρωταγωνίστησε στη σειρά Lucky Hank του AMC.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr