Οι τελευταίες, βασικές λεπτομέρειες για το True Detective με τη Jodie Foster

Ετοιμάσου για μια ανατριχιαστική επιστροφή στον κόσμο του μυστηρίου και της ίντριγκας.

Μετά από μήνες αναμονής και αβεβαιότητας, αποκαλύφθηκε επιτέλους το επίσημο trailer της τέταρτης σεζόν του True Detective, το οποίο υπόσχεται μια σύνθετη και καθηλωτική ιστορία που θα σε αφήσει σε αγωνία.

Να πέσει το trailer:

Λίγα λόγια για την ιστορία

Στο Night Country, η ιστορία εκτυλίσσεται στην απομακρυσμένη Aλάσκα, όπου οκτώ άνδρες εξαφανίζονται μυστηριωδώς από ένα ερευνητικό κέντρο. Οι ντετέκτιβ Liz Danver (Jodie Foster), και η Evangeline Navarro, την οποία υποδύεται η Keli Reis, επιστρατεύονται για να διαλευκάνουν αυτήν την αινιγματική εξαφάνιση. Ωστόσο, το δίδυμο πρέπει να αντιμετωπίσει όχι μόνο τη σκοτεινή ιστορία της πόλης, αλλά και το δικό τους διεστραμμένο παρελθόν.

Η επίσημη περιγραφή του HBO κάνει λόγο για ένα ταξίδι, κατά το οποίο "θα αντιμετωπίσουν το σκοτάδι που κουβαλούν μέσα τους και θα σκάψουν στις στοιχειωμένες αλήθειες που βρίσκονται θαμμένες κάτω από τον αιώνιο πάγο".

Τεταμένες σχέσεις

Το αρχικό teaser προσφέρει μια ματιά στην τεταμένη σχέση των ντετέκτιβ, υπονοώντας μια αντιπαλότητα, κάτι που προσθέτει στρώματα πολυπλοκότητας στους χαρακτήρες. Παρά τα θέματα που έχουν μεταξύ τους, αναγκάζονται να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να λύσουν την περίπλοκη υπόθεση. Περισσότερα βέβαια, μάλλον καταλάβαμε με το νέο trailer.

Νέα ομάδα παραγωγής 

Το True Detective: Night Country εισάγει μια νέα ομάδα παραγωγής, με τον Nic Pizzolatto να δίνει τη σκυτάλη. Ο Issa López, γνωστός από το Tigers Are Not Afraid, αναλαμβάνει το τιμόνι ως σκηνοθέτης, ενώ ο καταξιωμένος Barry Jenkins, γνωστός από το Moonlight, είναι εκτελεστικός παραγωγός. Το καστ των σταρ περιλαμβάνει τους John Hawkes, Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett, Anna Lambe, Aka Niviâna, Isabella Star Lablanc και Joel D. Montgrand.

Σημείωσε στα ημερολόγιό σου την 14η Ιανουαρίου, την ημέρα που το True Detective: Night Country θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο HBO.

Στην Ελλάδα, το True Detective: Night Country θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη Nova, 48 ώρες μετά την Αμερική, την Τρίτη  16/1/2024 στις 22:00, και συγκεκριμένα στο Novacinema4, ενώ θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 22:00 στο ίδιο κανάλι.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης