Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του House of The Dragon

Επιτέλους, έχουμε νεότερα για την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν.

Μπορεί ο ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης του House of the Dragon, Greg Yaitanes, να μην μας είπε τίποτα για τη 2η σεζόν (για λόγους spoiler) στη συνέντευξή που είχε δώσει στο Esquire πριν από μερικούς μήνες, όμως τα νέα ήρθαν από αλλού.

Παρά την περιβόητη απεργία που παρέλυσε τη βιομηχανία του θεάματος, οι fans του House of The Dragon μπορούν να χαρούν, καθώς ο Casey Bloys, επικεφαλής του HBO, μάς έδωσε μια αχτίδα ελπίδας. Η δεύτερη σεζόν θα "κοσμήσει" τις οθόνες μας το καυτό καλοκαίρι του 2024. Είναι αξιοσημείωτο ότι η ομάδα παραγωγής με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο μπόρεσε να συνεχίσει τα γυρίσματα κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, χάρη στη σύμβαση του συνδικάτου της.

Απόρρητο ακόμη το trailer της 2ης σεζόν

Τα συναρπαστικά αυτά νέα ανακοινώθηκαν από τον Bloys κατά τη διάρκεια μιας εκθαμβωτικής παρουσίασης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ενώ το trailer της δεύτερης σεζόν δεν έχει κυκλοφορησει ακόμξ, η Francesca Orsi, εκτελεστική αντιπρόεδρος δραματικών σειρών του HBO, επιβεβαίωσε την αναμενόμενη επιστροφή της σειράς, υπογραμμίζοντας την εμπιστοσύνη που έχουν στο cast και το σενάριο.

Όσο για την πλοκή, αυτή παραμένει κρυφή, αλλά ο Ryan Condal, showrunner της σειράς, υποσχέθηκε νέους χαρακτήρες και περισσότερη ίντριγκα. Πέντε νέοι δράκοι πρόκειται να πετάξουν, προσφέροντας μια νέα πνοή φωτιάς στη σειρά.

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του House of The DragonHBO

Τι περιμένουμε από τη 2η σεζόν

Ενώ το fandom του Game of Thrones ήταν γνωστό για τις εικασίες του, το House of the Dragon αντλεί την ιστορία του από το ολοκληρωμένο μυθιστόρημα του George R.R. Martin, "Fire & Blood". Παρόλα αυτά, η σειρά έχει καταφέρει να κρατήσει τους θαυμαστές σε αγωνία σχετικά με την τύχη βασικών χαρακτήρων και κρίσιμες ανατροπές της πλοκής.

Ακολουθούν spoilers για την 1η σεζόν του House of the Dragon.

Στην πρώτη σεζόν είδαμε την αμφιλεγόμενη ένωση της Rhaenyra και του Daemon, η οποία κίνησε την περιέργεια των θαυμαστών και προβλημάτισε κάποιους. Η σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς, Sara Hess, μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με τη δημοτικότητα του Daemon και άφησε να εννοηθεί ότι η δεύτερη σεζόν θα εξερευνήσει τα αχαρτογράφητα εδάφη της σχέσης τους.

Ο επικείμενος εμφύλιος πόλεμος των Targaryen θα φέρει τη Rhaenyra και τον Daemon αντιμέτωπους με τον Aegon II, τον ετεροθαλή αδελφό της. Αυτή η μάχη υπόσχεται να είναι μια επική αναμέτρηση και το διακύβευμα είναι υψηλότερο από ποτέ. Η μεταμόρφωση της Rhaenyra στη δεύτερη σεζόν θα είναι ένα αξιοθέατο θέαμα, καθώς η είδηση του θανάτου του γιου της την ωθεί σε δράση.

Ο Tom Glynn-Carney, ο οποίος υποδύεται τον βασιλιά Aegon II, προανήγγειλε το χάος που περιμένει στη δεύτερη σεζόν. Η σύγκρουση σίγουρα θα είναι έντονη.

Δεν είναι πιθανή η επιστροφή της νεαρής Rhaenyra

Αναμένεται η επιστροφή του υπάρχοντος cast, και ενώ τα χρονικά άλματα δεν θα είναι πλέον στο προσκήνιο, οι εκπλήξεις εξακολουθούν να είναι στο μενού. Δυστυχώς, η Milly Alcock, που υποδύθηκε τη νεαρή Rhaenyra, είναι απίθανο να επιστρέψει, αφήνοντάς μας να αναπολούμε τη φανταστική της ερμηνεία από την πρώτη σεζόν.

Ο Miguel Sapochnik, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της σειράς, θα προχωρήσει σε νέα πρότζεκτ, αφήνοντας τον Ryan Condal ως μοναδικό showrunner. Ο Alan Taylor θα συμμετάσχει ως σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός, διασφαλίζοντας ότι η συναρπαστική αφήγηση του House of the Dragon θα συνεχιστεί.

Πόσα επεισόδια θα έχει η 2η σεζόν;

Όσον αφορά στον αριθμό των επεισοδίων, η δεύτερη σεζόν θα περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια, μια μικρή μείωση σε σχέση με την πρώτη σεζόν. Οι δημιουργοί σχεδιάζουν προσεκτικά το μακροπρόθεσμο μέλλον της σειράς, με το βλέμμα στραμμένο σε μια πιθανή τρίτη σεζόν.

Η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο καλοκαίρι και ο Casey Bloys διαβεβαιώνει τους θαυμαστές ότι η ποιότητα προηγείται της ποσότητας. Μπορεί οι δράκοι να μην φυτρώνουν στα δέντρα, αλλά η αναμονή αναμφίβολα θα αξίζει τον κόπο. Ετοιμάσου για περισσότερες φλογερές μάχες και συναρπαστικές ανατροπές, καθώς το House of the Dragon θα επιστρέψει σε όλο του το μεγαλείο.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.