Όλα όσα γνωρίζουμε για το Masters of Air του Stephen Spielberg

Εντός βρίσκεις τo πρώτο teaser trailer και μερικές ακόμη πληροφορίες.

Ο Steven Spielberg και ο Tom Hanks συνεργάζονται ξανά και αφηγούνται για μία ακόμη φορά, άλλη μία ιστορία πολέμου. Συγκεκριμένα, το 2024, θα δούμε στην πλατφόρμα του Apple TV+ τη νέα ταινία του Stephen Spielberg, Masters of Air, η οποία έχει βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο του Donald L. Miller. Το πρώτο μάλιστα teaser trailer για το επερχόμενο πολεμικό δράμα, με πρωταγωνιστές τον Austin Butler και τον Barry Keoghan, έχει ήδη δει το φως της δημοσιότητας δίνοντάς μας μία πρώτη γεύση από τους βομβαρδισμούς που έγιναν πάνω από τη ναζιστική Γερμανία καθώς και από τις επικίνδυνες μάχες που έλαβαν χώρα σε ύψος 25.000 ποδιών στον αέρα.

Να πέσει το teaser trailer:

"Η ταινία Masters of the Air είναι ένα δείγμα σεβασμού στους γενναίους άνδρες της 8ης Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι με το θάρρος και την αδελφοσύνη τους συνέβαλαν στην ήττα της ναζιστικής Γερμανίας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο", δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας Gary Goetzman.

Με λίγα λόγια, τα εννέα αυτά επεισόδια αφηγούνται τις σκληρές συνθήκες διαβίωσης της ομάδας βομβαρδιστικών, των οποίων οι ηρωικές πράξεις συνέβαλαν σημαντικά στην καταστροφή του Χίτλερ. Ειδικότερα, η σειρά επικεντρώνεται στην απεικόνιση του ψυχολογικού και συναισθηματικού φόρου που πλήρωσαν οι νεαροί άνδρες που συνέβαλαν στην καταστροφή του Τρίτου Ράιχ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή κόστισε περίπου 250 εκατομμύρια δολάρια. Κάτι που από το πρώτο κιόλας teaser-trailer, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς. 

"Κάποιοι καταρρίφθηκαν και αιχμαλωτίστηκαν, άλλοι τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν. Άλλοι πάλι ήταν αρκετά τυχεροί ώστε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Ανεξάρτητα από την ατομική τους μοίρα, όλοι έλαβαν έναν φόρο τιμής", αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς Masters of the Air θα κάνουν πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 26 Ιανουαρίου 2024 και θα συνεχίσουν να προβάλλονται σε εβδομαδιαία βάση έως τις 15 Μαρτίου. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.