Έχουμε τα πρώτα trailers της σειράς 17 Κλωστές

Η νέα σειρά της Cosmote TV σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου και τα πρώτα της πλάνα, υπόσχονται ήδη πολλά.

Γράφει: Esquire Editors 12 Δεκεμβρίου 2023

Λίγους μήνες πριν, τον Μάιο του 2023, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια, με τίτλο 17 Κλωστές. Το σενάριο της νέας σειράς της COSMOTE TV υπογράφουν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και η Κάτια Κισσονέργη ενώ στο cast συναντάμε πολλούς γνωστούς και ταλαντούχος ηθοποιούς. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος μίλησε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αντώνη στην manathisbest συνέντευξή του στο Big Black Book του Esquire για τον μήνα Δεκέμβριο. 

Για πρώτη φορά λοιπόν, έχουμε πλάνα από τη μίνι σειρά των 6 επεισοδίων, η οποία βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη και εξιστορεί μία από τις μεγαλύτερες μαζικές δολοφονίες που γνώρισε ποτέ η χώρα. Ειδικότερα, η ιστορία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα ενώ διαδραματίζεται από το 1906 έως και το 1909, στο νησί των Κυθήρων. Πρωταγωνιστής της ιστορίας αυτής είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος, ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί, τσαγκάρης. Τον αγαπούν δηλαδή, μέχρι τη μέρα που βγαίνει μία φήμη ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μία παντρεμένη πελάτισσά του. Και κάπως έτσι, ο Αντώνης τρέπεται σε φυγή. Πηγαίνει στον Πειραιά όμως συνεχίζει να είναι πληγωμένος και πικραμένος. Επιστρέφει όμως τελικά στα Κύθηρα έχοντας ως στόχο του ένα και μόνο πράγμα. Να πάρει εκδίκηση.

17 Κλωστές

To cast

Το cast απαρτίζεται από τους: Μαρίνα Ψάλτη, Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρή Κατσαφάδο, Κώστα Φλωκατούλα, Κώστα Φιλίππογλου, Μάνο Βακούση, Ταξιάρχη Χάνο, Φώτη Θωμαΐδη, Θάνο Τοκάκη, Ντένια Στασινοπούλου, Μελίνα Βαμπούλα, Άλκηστη Πουλοπούλου, Ειρήνη Ιωάννου–Παπανεοφύτου, Στέλλα Αντύπα, Χρήστο Βελιάνο, Κωνσταντίνο Γώγουλο, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Ελένη Δαφνή, Κωνσταντίνο Σειραδάκη, Νικόλα Δροσόπουλο και Τάσο Σωτηράκη.

Στη σειρά συμμετέχουν, επίσης, οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θράσος Σταθόπουλος, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Δήμητρα Σακαλή, Δωροθέα Βουτσαδοπούλου, Μαρία Κοντοδήμα, Γιάννης Βουλγαράκης, Φώτης Πέτσος, Γιώργος Κανέλλης, Κώστας Ροζής, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Κώνσταντίνος Τσεντούρος και Άπος Κυπραίος.

17 Κλωστές

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα Κύθηρα και την Αττική. Οι 17 Κλωστές είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής έγινε από την Tanweer Productions.

Να πέσουν τα βίντεο: 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης