Θυμάται κανείς τον Joe Manganiello στο Big Bang Theory;

Είχε εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο της 12ης σεζόν, που ήταν αφιερωμένο στο Dungeons & Dragons.

Ο Joe Manganiello, γνωστός για τους ρόλους του στο Magic Mike και το True Blood, ο οποίος γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του, είχε κάνει μια αξέχαστη εμφάνιση στο The Big Bang Theory.

Στο επεισόδιο The D&D Vortex της 12ης σεζόν, ο Manganiello συμμετείχε σε ένα παιχνίδι Dungeons & Dragons, με πρωταγωνιστή τον Wil Wheaton. Λίγοι ήξεραν όμως ότι το πάθος του Manganiello για το D&D εκτείνεται πολύ πέρα από αυτό που φάνηκε στη μικρή οθόνη.

Ο βάρβαρος του D&D

Σε μια συνέντευξή του με τον Kevin Smith, ο Manganiello κατέρριψε τα στερεότυπα γύρω από το D&D, τονίζοντας ότι η στιβαρή σωματική του διάπλαση είναι απόδειξη της δια βίου αγάπης του για το παιχνίδι. Η απεικόνιση ενός βάρβαρου από το επιτραπέζιο ήταν αυτή που τροφοδότησε τη δεκαετή δέσμευσή του στη γυμναστική.

Πέρα από το cameo της κωμικής σειράς, η βαθιά σχέση του Manganiello με το D&D αναδεικνύεται ως ένα προσωπικό ταξίδι συνυφασμένο με την ταυτότητά του.

Η περιήγηση στην ιδιωτική ζωή του Manganiello αποκαλύπτει ένα ξεχωριστό στέκι διασημοτήτων: το υπόγειό του, που έχει μετατραπεί σε "μπουντρούμι" για αποκλειστικές βραδιές D&D. Τακτικοί επισκέπτες του είναι ο Tom Morello (Rage Against the Machine), οι D.B. Weiss και David Benioff (Game of Thrones), o ηθοποιός Vince Vaughn και ο σκηνοθέτης James Gunn. Οι συγκεντρώσεις αυτές, που περιγράφονται ως "παιχνίδι πόκερ με υψηλά στοιχήματα", αναδεικνύουν τον Manganiello όχι μόνο ως ηθοποιό, αλλά και ως... εξαιρετικό Dungeon Master.

Ένας πραγματικός fan

Η αφοσίωσή του ξεπερνά το επιτραπέζιο. Ο Manganiello διαθέτει ολόκληρη σειρά ρούχων με θέμα το D&D, η οποία παρουσιάστηκε ακόμη και στο The Big Bang Theory. Ως σύμβουλος της Wizards of the Coast, της εκδότριας εταιρείας του D&D υπό τη Hasbro, ο ίδιος διαμορφώνει το μέλλον του παιχνιδιού. Επί του παρόντος, συμμετέχει στην ανάπτυξη μιας τηλεοπτικής προσαρμογής του σύμπαντος του Dragonlance, αναδεικνύοντας τον κομβικό του ρόλο του στην κοινότητα του D&D.

Σε αντίθεση με ορισμένους από τους συμπρωταγωνιστές του στο Big Bang Theory, που παραδέχονται ότι δεν μπορούν καν να συλλαβίσουν το D&D, η αφοσίωση του Manganiello ξεχωρίζει. Η Mayim Bialik και ο Kevin Sussman μοιράζονται τον ενθουσιασμό του, αλλά οι περιπέτειες του Manganiello είναι σε άλλο επίπεδο.

Θυμήσου το επεισόδιο:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.