Οι Obamas μόλις έκλεισαν μεγάλη συμφωνία με το Netflix

Μία ακόμη απόδειξη ότι ο Barack ήταν ο πιο επικοινωνιακός πρόεδρος των Η.Π.Α.

Για τον Πρόεδρο Barack Obama έχουν γραφτεί χιλιάδες λέξεις όλα αυτά τα χρόνια, για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι επί της παρούσης να αναφέρουμε.

Σου αρέσει δεν σου αρέσει όμως, ένα είναι σίγουρο: είναι ο πιο επικοινωνιακός τύπος που έκατσε στο οβάλ γραφείο μετά τον δολοφονημένο J.F. Kennedy.

Και σίγουρα παραμένει απόλυτα λαοφιλής, αφού σε κάθε εμφάνισή του θυμίζει περισσότερο αστέρα του σινεμά παρά έναν πολιτικό εν αποστρατεία.

Τρανταχτή απόδειξη για αυτό είναι και η παρουσία του στο καινούργιο show του πολύπειρου Dave Letterman, όπου όποιος τον είδε θα χαμογελάει ακόμα με τον τρόπο που έκανε τον τελευταίο να φαίνεται σαν φτωχός συγγενής πάρα την τεράστια τηλεοπτική του καριέρα.

Ίσως, λοιπόν, το Netflix θέλοντας να κεφαλαιοποιήσει αυτή τη δεδομένη επιτυχία να έδωσε γη και ύδωρ (σ.σ.: δεν υπάρχουν ακόμα οικονομικές λεπτομέρειες) στο ζεύγος Obama για κλείσει το τηλεοπτικό deal του 21ου αιώνα.

"Μία από τις πιο απλές χαρές της πορείας μου στην πολιτική, ήταν το ότι μου δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσω συναρπαστικούς ανθρώπους από κάθε μετερίζι της ζωής, και να τους βοηθήσω να μοιραστούν τις εμπειρίες τους σε ένα ευρύτερο κοινό" δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος.

Για να συνεχίσει: "Για αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι με την Michelle που ξεκινάμε μια συνεργασία με το Netflix -ελπίζουμε να μπορέσουμε μέσα από αυτή να βοηθήσουμε νέους δημιουργούς να μοιραστούν το όραμά τους με τον κόσμο".

Οι Obamas μόλις έκλεισαν μεγάλη συμφωνία με το Netflix

Η συμφωνία, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, έχει να κάνει με τον ρόλο που θα έχουν στην παραγωγή και στο περιεχόμενο για σειρές και ντοκιμαντέρ της πλατφόρμας που μας άλλαξε τη ζωή. Κλείνοντας, λοιπόν, να μοιραστούμε κι εμείς τον ενθουσιασμό του Barack και της Michelle για την καλή τηλεόραση που θα έρθει στους δέκτες μας από αυτή τη συμφωνία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.