Θα είναι το Sacred Games του Netflix το νέο Narcos;

Η νέα σειρά της πιο δημοφιλούς streaming πλατφόρμας έρχεται με φόρα από την Ινδία.

Μετά το El Chapo και το The Mechanism, το Netflix ετοιμάζει μια ακόμη τηλεοπτική σειρά, που βαδίζει στα χνάρια του επιτυχημένου Narcos. Ο λόγος για το Sacred Games, που μπορεί να μην βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, είναι όμως ένα crime drama που μας έρχεται από την Ινδία και είναι γεμάτο σκάνδαλα, αίμα, ναρκωτικά και πολιτικό παρασκήνιο.

Αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του βραβευμένου μυθιστορήματος του Vikram Chandra του 2006 και σκηνοθέτες του είναι οι Anurag Kashyap και Vikramaditya Motwane, συνιδρυτές της ινδικής κινηματογραφικής εταιρείας Phantom Films.

Η υπόθεσή του περιστρέφεται γύρω από τις προσπάθειες ενός αστυνομικού της Μουμπάι να συλλάβει έναν από τους πιο διαβόητους εγκληματίες και ναρκέμπορους της πόλης.

To Sacred Games, που αποτελείται από 8 επεισόδια, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Netflix στις 6 Ιουλίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.