Ποιο μυστήριο από την πρώτη σεζόν του GOT θα λυθεί πριν το φινάλε

Οι θεωρίες συνωμοσίας για το Westeros ξεκινούν δειλά δειλά να επανεμφανίζονται.

Δεν ξέρουμε αν θυμάσαι τον χαμούλη που γινόταν πέρσι το καλοκαίρι με τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το Game of Thrones. Σε τόσο έντονο βαθμό που οι περισσότεροι είχαμε μεταμορφωθεί σε τύπους που θύμιζαν οπαδούς της ομάδας "Ε" και του δωδεκαθεϊστή Γιώργου Πάλμου.

Αυτή η φάση λοιπόν σιγά σιγά κάνει ξανά την εμφάνισή της, αφού ο καιρός γαρ εγγύς για την όγδοη σεζόν του μεγαλύτερου pop φαινομένου του πλανήτη.

Τι έχουμε στα χέρια μας σήμερα; Καταρχάς να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω καίσαρι και να δώσουμε τα εύσημα στο Irish Thrones που αλίευσε ένα μικρό λαβράκι.

Βρήκε ροζ οδικές πινακίδες του GoT, κάτι που σημαίνει ότι γίνονται γυρίσματα εκεί κοντά. Και όταν λέμε εκεί κοντά, εννοούμε το Tollymore Forest στην County Down.

Και τι με αυτό θα μας πεις; Λοιπόν το συγκεκριμένο μέρος μας πηγαίνει πίσω στην πρώτη σεζόν, τότε που οι Starks βρήκαν τους Dire Wolves τους. Μας πηγαίνει εκεί που ο Jon έκανε μια στάση με τον Tyrion στην πορεία τους για το Winterfell. Μα, κυρίως, μας πηγαίνει στην εναρκτήρια σεκάνς της εισαγωγής του πρώτου επεισοδίου: τότε που οι άτυχοι άντρες της Night's Watch κατακρεουργήθηκαν από τα άσπρα ζόμπι.

Μάλιστα σα να μην έφτανε αυτό, μετά τοποθέτησαν τα πτώματά τους με τελετουργικό τρόπο, σαν να πρόκειται για κάποιο σημάδι που θα μπορεί να δει κανείς από ψηλά.

"Πρόκειται για ένα σύμβολο ηλικίας χιλιάδων ετών" δήλωσε ο δημιουργός της σειράς, David Benioff. "Αυτά τα σύμβολα βρίσκονταν χαραγμένα και στις σπηλιές που ζούσαν οι δημιουργοί των White Walkers, τα Παιδιά του Δάσους (Children of the Forest)" συνέχισε.

Ποιο μυστήριο από την πρώτη σεζόν του GOT θα λυθεί πριν το φινάλε

"Δεν ξέρουμε ακριβώς τι σημαίνουν, είμαστε σίγουροι όμως πώς είναι πολύ σημαντικά, ακριβώς όπως είναι σημαντικά τα σπειροειδή σύμβολα για διαφόρους πολιτισμούς ανά τον κόσμο" ολοκλήρωσε με νόημα τη φράση του.

Όπως κατάλαβες στη νέα σεζόν θα γυρίσουμε πίσω σε αυτό το δάσος. Για να λύσουμε κάποιο αρχαίο μυστήριο που θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη -και ίσως στο κλείσιμο της ιστορίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.