Ναι, αυτός είναι ο Alexander Skarsgård και οι 46 (!) λέξεις του στο Mr and Mrs Smith

O ηθοποιός έκανε ένα κυριολεκτικά ολιγόλογο πέρασμα από τη σειρά, που προβάλλεται στο Amazon Prime Video.

Γράφει: Παύλος Κρούστης 05 Φεβρουαρίου 2024

Μετά το πέρασμά του από τη σειρά Succession, ο Alexander Skarsgård έκανε ακόμη μια εμφάνιση, αυτήν τη φορά στην καινούργια σειρά του Αmazon Prime Video, το Mr. & Mrs. Smith. Πρόκειται για τη διασκευή της ομώνυμης γνωστής ταινίας του 2005, με τον Brad Pitt και την Angelina Jolie.

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε ανακοινωθεί ότι ο Skarsgård θα είχε έναν guest ρόλο στην τηλεοπτική σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Donald Glover και Maya Erskine, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν τον περιμέναμε τόσο μικρό. 

Ακολουθούν spoilers για το Mr. & Mrs. Smith (2024).

Η μοίρα του Skarsgård

Οι θαυμαστές του Σουηδού περίμεναν ανυπόμονα να τον δουν στο νέο κατασκοπευτικό θρίλερ. Ωστόσο, ευχαριστήθηκαν κυριολεκτικά μόνο 187 δευτερόλεπτα με τον ηθοποιό, στα οποία ειπώθηκαν μόλις 46 λέξεις.

Ναι, αυτό ήταν όλο. Καθώς αυτός και η σύζυγός του, κατά πάσα πιθανότητα ως φυγάδες, αποφασίζουν να μην ξεφύγουν, αλλά να "τα βάλουν" με τους μασκοφόρους εισβολείς, μπλέκουν σε μια ανταλλαγή πυροβολισμών και τους χάνουμε μετά από 4 λεπτά.

Πρόκειται για μια σύντομη αυτόνομη σκηνή που διαχωρίζεται από το υπόλοιπο επεισόδιο, η οποία καλύπτει το πώς ο Glover και ο Erskine γίνονται το ψεύτικο παντρεμένο ζευγάρι μυστικών πρακτόρων, ο John και η Jane Smith. Άρα ήταν ο John ή η Jane κάποιος από τους μασκοφόρους, που οπλοφορούσαν; Παραμένει ασαφές μετά το τέλος του πρώτου επεισοδίου, ενώ προκύπτει και το ερώτημα για το αν θα έχουμε τελικά το πλήρες πλαίσιο αυτής της σκηνής.

Περισσότεροι διάσημοι ως guest

Ο λόγος για τη σύντομη εμφάνιση του Skarsgård είναι πιθανό να οφείλεται στην απόφαση να εμφανιστούν αρκετοί guest ηθοποιοί στη σειρά. Όπως ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2022, οι συνδημιουργοί Donald Glover και Francesca Sloane (που ανέλαβαν τη θέση της Phoebe Waller-Bridge, αφού εκείνη αποχώρησε από την παραγωγή το 2021, λόγω "δημιουργικών διαφορών") ήθελαν να εμπλουτίσουν το remake τους με όσο το δυνατόν περισσότερα διάσημα πρόσωπα, για τους ευνόητους λόγους. 

Η Michaela Coel, ο John Turturro και ο Paul Dano ήταν οι πρώτοι που ανακοινώθηκαν, ενώ ακολούθησε ένα δεύτερο κύμα αστέρων, όπως οι Eiza González, Sarah Paulson, Sharon Horgan, Ron Perlman, Billy Campbell, Parker Posey, Wagner Moura, Úrsula Corberó και, φυσικά, ο Alexander Skarsgård.

Η σειρά αποτελείται από μόλις οκτώ επεισόδια και είναι πολλοί οι ηθοποιοί που πρέπει να περάσουν από τον σχετικά περιορισμένο χρόνο προβολής, γεγονός που σίγουρα θα έχει παίξει ρόλο στο casting. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με την προηγούμενη εμφάνιση του Skarsgård στη σειρά του Glover, Atlanta, η οποία είχε σημειώσει σημαντική επιτυχία σε κριτικές.

Αλλά όταν παίρνεις την καίρια απόφαση να σκοτώσεις μέσα σε μόλις λίγα λεπτά τον χαρακτήρα, που υποδύεται ένας ηθοποιός της φήμης του Skarsgård, τότε σίγουρα ανατρέπεις τις προσδοκίες του κοινού. Οι συνδημιουργοί της σειράς στόχευαν σε σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την αρχική ταινία, όπως φαίνεται ήδη από το πρώτο επεισόδιο.

Ολόκληρη η σεζόν των οκτώ επεισοδίων είναι διαθέσιμη στο Amazon Prime Video.

Να πέσει το trailer:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης