Κι όμως, η Dakota Johnson δεν πέρασε καλά στο The Office

Είχε τους λόγους της.

Γράφει: Γεωργία Πρέζα 12 Φεβρουαρίου 2024

To The Office είναι δίχως αμφιβολία μία από τις καλύτερες και πιο αστείες σειρές που έχουν ποτέ γυριστεί, hands down. Οι περισσότεροι, όσοι δηλαδή το έχουν παρακολουθήσει, χαρακτηρίζουν την κωμική αυτή σειρά έπος ενώ, την έχουν συνδέσει με πολλά μα πολλά γέλια. Πολλοί αλλά όχι όλοι και σίγουρα, όχι η Dakota Johnson

Συγκεκριμένα, για τη δημοφιλή ηθοποιό, το The Office φαίνεται πως ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής της. Ή τουλάχιστον, έτσι δήλωσε η ίδια. Και εξηγούμε.

Το 2013, η Johnson εμφανίστηκε στο φινάλε της σειράς The Office. Εκεί, υποδύθηκε την Dakota, μία νεαρή λογίστρια που προσλαμβάνεται από τον Dwight Schrute μετά την απόλυση του Kevin Malone. Αρχικά λοιπόν, το σχέδιο ήταν ο χαρακτήρας της Johnson να ηγηθεί μιας spinoff σειράς αλλά η ιδέα αυτή ακυρώθηκε. "Αγαπούσα τόσο πολύ αυτή τη σειρά και μου είπαν: "Θέλεις να συμμετάσχεις στο φινάλε της σειράς;" Είπα: "Φυσικά", σκεπτόμενη ότι θα εμφανιζόμουν για μισή μέρα. Ήμουν εκεί για δύο εβδομάδες και μετά βίας συμμετέχω στη γ#@^*($@η σειρά. Αυτή ήταν ειλικρινά η χειρότερη στιγμή της ζωής μου", ήταν όλα όσα είπε η Dakota Johnson στον Seth Meyers.

Μέχρι να εμφανιστεί η Johnson στο πλατό, το καστ είχε ήδη συνεργαστεί για μια δεκαετία, γεγονός που δυσκόλεψε πολύ την προσαρμογή σας. "Υπήρχαν περίεργες δυναμικές που συνέβαιναν τα τελευταία 10 χρόνια. Κάποιοι άνθρωποι δε μιλούσαν μεταξύ τους και εγώ πήγαινα και έλεγα: "Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που είμαι εδώ!" και κανείς δεν ήθελε να μου μιλήσει. Κανείς δεν έδινε δεκάρα".

Και οι αποκαλύψεις της Dakota Johnson δε σταμάτησαν εκεί. Σε συνέντευξή της στο Vanity Fair, η ίδια παρομοίασε την εμπειρία της με το "να εισβάλλεις στο πάρτι γενεθλίων κάποιου, ενώ στην πραγματικότητα δε θέλει πραγματικά να σε καλέσει".

Poor Dakota. Λυπόμαστε που σου συνέβη αυτό αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε ξανά και ξανά τις ατάκες του Michael Scott και τις πλάκες του Jim στον Dwight. Sorry not sorry. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης