Πρώτη ματιά στο Senna του Netflix

Η σειρά για τον βραζιλιάνο πιλότο της Formula 1 θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2024.

Γράφει: Παύλος Κρούστης 14 Φεβρουαρίου 2024

Μετά το ντοκιμαντέρ, Senna, που κυκλοφόρησε το 2010, οι fans του θρυλικού πιλότου της Formula 1 θα μπορούν να απολαύσουν στο Netflix τη νέα σειρά για τον Ayrton Senna, η οποία θα αφηγηθεί την ιστορία του βραζιλιάνου οδηγού όπως ποτέ άλλοτε. Η σειρά έχει την υποστήριξη και τη συνεργασία της οικογένειας του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο θρύλος

Περισσότερα από 30 χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημά του στην Ίμολα, ο Ayrton Senna εξακολουθεί να έχει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, ενώ τον θαυμάζουν εξίσου και οι νεότεροι οδηγοί της F1. Ο Lewis Hamilton για παράδειγμα πάντα μιλούσε για τον Senna και την επιρροή του στην πορεία του στη Formula 1.

Έτσι, ήταν θέμα χρόνου να πάρει το Netflix τα δικαιώματα της ιστορίας του Ayrton Senna και να τη μεταφέρει στη μικρή οθόνη, με τη μορφή σειράς. Μετά από σχεδόν έναν χρόνο αναμονής (είχε ανακοινωθεί ότι ο ηθοποιός Gabriel Leone θα υποδυόταν τον οδηγό τον Μάρτιο του 2023), οι πρώτες εικόνες είδαν επιτέλους το φως της δημοσιότητας και δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες.

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Μπορεί να μην δείχνουν πολλά, αλλά απεικονίζουν την πιστότητα με την οποία θα παρουσιαστεί η επαγγελματική πλευρά του αθλητή, τόσο για τα μονοθέσια, όσο και για τις λεπτομέρειες του ρουχισμού και του εμβληματικού του κράνους.

Απόδειξη αυτού ήταν και η περίληψη του Netflix για τις πρεμιέρες του 2024, στην οποία μπορούσε να δει κανείς (στο 1:25 περίπου) μια μικρή προεπισκόπηση της σειράς, που ίσως να σου ξέφυγε ανάμεσα σε τόσους τίτλους ή να μην πρόλαβες να δεις το βίντεο. Φαίνεται όμως μάλλον ένα μέρος από αγώνα του Μονακό.

Πρώτη ματιά στο Senna του NetflixNetflix

Λίγα λόγια για τη σειρά

Η σειρά Senna του Netflix θα αποτελείται από έξι επεισόδια και, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, "θα εστιάζει στην προσωπικότητα και τις σχέσεις του τρεις φορές πρωταθλητή της F1, παρουσιάζοντας μια καριέρα που περιλαμβάνει θριάμβους, απογοητεύσεις, χαρές και λύπες".

Η σειρά ξεκινά με τις πρώτες ημέρες του Ayrton ως οδηγού, όταν πηγαίνει στην Αγγλία για να αγωνιστεί στη Formula Ford, και ολοκληρώνεται με το τραγικό δυστύχημα στην Ίμολα, στην Ιταλία, στο Grand Prix του San Marino.

Δεν έχουμε ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για τη σειρά, όμως ξέρουμε ότι θα τη δούμε μέσα στο 2024.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης