Όλα όσα γνωρίζουμε για την 7η σεζόν του Black Mirror

Η νέα σεζόν θα επιστρέψει για πρώτη φορά σε ήδη υπάρχον σύμπαν.

Το Netflix μόλις ανανέωσε το Black Mirror για την έβδομη σεζόν του. Αν σε ευχαριστεί το γεγονός αυτό, τότε θα χαρείς να μάθεις ότι θα επιστρέψουμε και στον κόσμο του USS Callister.

Η υπηρεσία ανακοίνωσε την είδηση στην εκδήλωση Next on Netflix στο Picturehouse Central Cinema, στο Λονδίνο. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το Netflix μοιράστηκε μια σύντομη προεπισκόπηση των επερχόμενων σειρών και ταινιών του, η οποία περιελάμβανε ένα teaser για το Black Mirror. Το μήνυμα ήταν χαρακτηριστικά αινιγματικό: "Ο Robert Daly είναι νεκρός, αλλά για το πλήρωμα του USS Callister, τα προβλήματά τους μόλις αρχίζουν".

Επιστροφή σε ένα από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς

Το USS Callister είναι το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν, το οποίο αποδείχθηκε αγαπημένο των fans και τελείωσε με ένα ανατριχιαστικό cliffhanger.

Ακολουθούν spoilers για το επεισόδιο USS Callister του Black Mirror.

Στο επεισόδιο, ο Jesse Plemons πρωταγωνιστεί στον ρόλο ενός στελέχους εταιρείας παραγωγής video games. Την ημέρα εργάζεται ως προγραμματιστής, αλλά τη νύχτα αποσύρεται σε ένα σύμπαν εμπνευσμένο από το Star Trek. Το πλήρωμά του περιλαμβάνει ψηφιακούς κλώνους των συναδέλφων του, τους οποίους δημιούργησε με το DNA τους. Ένα βράδυ, ένας νέος παίκτης, η Nannette Cole, εντάσσεται στην ομάδα, αλλά αντί να συμμορφωθεί, ενθαρρύνει τους άλλους παίκτες να στραφούν εναντίον του. Στο δημοφιλές επεισόδιο πρωταγωνιστούν επίσης οι Cristin Milioti, Jimmi Simpson και Michaela Coel. Ελπίζουμε να δούμε ξανά έστω κάποιους από αυτούς.

Εκτός από το teaser, το Netflix δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή του Black Mirror. Ωστόσο, με βάση τις προηγούμενες σεζόν, μπορούμε να περιμένουμε άλλη μια γεμάτη διεστραμμένες ιστορίες, γραμμένες από τον Charlie Booker. Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας; Ακόμα δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο, αλλά το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα το δούμε κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε τη ζωή του βιβλίο

Η αυτοβιογραφία του με τίτλο "Αρχηγός – Η δική μου αλήθεια" μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Ryan Gosling είναι γεννημένος κασκαντέρ

Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Fall Guy (Ο Κασκαντέρ) στη μεγάλη οθόνη, εξασφαλίσαμε αποκλειστικές δηλώσεις του δημοφιλούς ηθοποιού για την ταινία, τη συνεργασία του με τον David Leitch και φυσικά, τις πραγματικά εντυπωσιακές σκηνές.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Double Booked, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Adam Scott

Το Double Booked είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εκδίκησης, γεμάτο ανατροπές...

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι επικές ατάκες του Jerry Seinfeld που άφησαν εποχή

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς -αλλά και πολυεκατομμυριούχος- έχει "πλάσει" την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Γραφει Παυλος Κρουστης