Πρώτη ματιά στο This Town του Steven Knight

Ο δημιουργός του Peaky Blinders επιστρέφει με νέα σειρά.

Ο δημιουργός της σειράς Peaky Blinders, Steven Knight επιστρέφει με άλλη μια καταιγιστική ιστορία πολιτισμικών συγκρούσεων και βίας, στο νέο δράμα του BBC, This Town.

Ο τίτλος της σειράς, που διαδραματίζεται στο Μπέρμιγχαμ της δεκαετίας του '80, προέρχεται από το επιτυχημένο, ομώνυμο single των The Specials του 1981 ενώ παρακάτω, θα βρεις όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. 

Η πλοκή 

Γυρισμένο στο αγαπημένο Μπέρμιγχαμ του Knight και στις γύρω περιοχές, μεταφερόμαστε πίσω στο 1981, όπου η κοινωνική ένταση και η αναταραχή είναι σε εξέλιξη. "Μέσα σε αυτό το σκηνικό, η σειρά αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας νέων ανθρώπων που παλεύουν να επιλέξουν το δικό τους μονοπάτι στη ζωή, ο καθένας από τους οποίους έχει ανάγκη από τη δεύτερη ευκαιρία που προσφέρει η μουσική".

Σύμφωνα μάλιστα με το trailer, πρόκειται για ένα ταξίδι πίσω σε μια ταραγμένη εποχή που μαστίζεται από τη φυλετική αδικία και την απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων από τον IRA.

Στη συνέχεια, καθώς πρόκειται για μια σειρά που βασίζεται στη δημιουργία ενός συγκροτήματος, η μουσική πρέπει να χτυπάει - γι' αυτό και ο καταξιωμένος παραγωγός Dan Carey, ο μουσικός και ποιητής Kae Tempest και ο τραγουδοποιός ESKA έχουν επιστρατευτεί για να γράψουν τα τραγούδια που παίζει το συγκρότημα στη σειρά. Επιπλέον, 6 άλλοι καλλιτέχνες - Celeste, Gregory Porter, Olivia Dean, Ray Laurél, Sekou και Self Esteem - έχουν ηχογραφήσει ο καθένας τους ολοκαίνουργιες διασκευές κομματιών της εποχής, οι οποίες θα παίζουν στους τίτλους τέλους κάθε επεισοδίου. 

Το cast 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Michelle Dockery, Nicholas Pinnock και David Dawson και κάποια ανερχόμενα αστέρια όπως ο Levi Brown, ο Jordan Bolger και ο Ben Rose. Εμφανίζονται επίσης οι Eve Austin, Freya Parks, Shyvonne Ahmmad, Geraldine James, Peter McDonald, John Heffernan, Stefan Asante-Boateng, Séainín Brennan, George Somner και, σε μια επιστροφή στο Peaky Blinders, ο Brendan Gibson θα εμφανιστεί επίσης στη σειρά.

"Το έργο αυτό είναι πολύ κοντά στην καρδιά μου. Πρόκειται για μια εποχή που έζησα και γνωρίζω καλά και περιλαμβάνει χαρακτήρες με τους οποίους νιώθω ότι μεγάλωσα μαζί. Είναι ένα ερωτικό γράμμα προς το Μπέρμιγχαμ και το Κόβεντρι, αλλά ελπίζω ότι άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα ταυτιστούν με αυτό", δήλωσε ο Steven Knight στο BBC. 

Η σειρά των 6 επεισοδίων θα είναι διαθέσιμη στο iPlayer από την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Να πέσει το trailer: 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε τη ζωή του βιβλίο

Η αυτοβιογραφία του με τίτλο "Αρχηγός – Η δική μου αλήθεια" μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Ryan Gosling είναι γεννημένος κασκαντέρ

Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Fall Guy (Ο Κασκαντέρ) στη μεγάλη οθόνη, εξασφαλίσαμε αποκλειστικές δηλώσεις του δημοφιλούς ηθοποιού για την ταινία, τη συνεργασία του με τον David Leitch και φυσικά, τις πραγματικά εντυπωσιακές σκηνές.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Double Booked, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Adam Scott

Το Double Booked είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εκδίκησης, γεμάτο ανατροπές...

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι επικές ατάκες του Jerry Seinfeld που άφησαν εποχή

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς -αλλά και πολυεκατομμυριούχος- έχει "πλάσει" την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Γραφει Παυλος Κρουστης