Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του 3 Body Problem

Η σειρά του Netflix βασίζεται στην ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων, άρα έχουμε μια εικόνα για το τι να περιμένουμε.

Το 3 Body Problem, η νέα συναρπαστική σειρά των δημιουργών του Game of Thrones, έκανε το ντεμπούτο του στο Netflix και οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία τα νέα για τη μελλοντική του πορεία. Με το πλούσιο αφηγηματικό της "μωσαϊκό", η σειρά προσφέρει μια δελεαστική ματιά στα μυστήρια του σύμπαντος, όμως δεν έχει δώσει με την πρώτη σεζόν όλες τις απαντήσεις.

Δεν είναι ακόμη "επίσημη" η 2η σεζόν

Αν και το Netflix δεν έχει ακόμη δώσει επίσημα το "πράσινο φως" για μια δεύτερη σεζόν, οι showrunners David Benioff, D.B. Weiss και Alexander Woo έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι έχουν εκτεταμένα σχέδια, οραματιζόμενοι έως και τέσσερις σεζόν για την πλήρη προσαρμογή της τριλογίας των βιβλίων του Cixin Liu. Οι συζητήσεις στροβιλίζονται γύρω από την προσαρμογή της επικής κατάληξης, "Death's End", η οποία μπορεί να απαιτήσει πολλαπλές σεζόν λόγω της θεματικής πολυπλοκότητας.

Ακολουθούν spoilers για την 1η και την πιθανή 2η σεζόν του 3 Body Problem.

Η δεύτερη σεζόν του 3 Body Problem είναι πιθανό να εμβαθύνει στις περιπλοκές της έννοιας των Wallfacers, που παρουσιάζονται στο δεύτερο βιβλίο, "The Dark Forest". Οι θεατές θα παρακολουθήσουν το συναρπαστικό ταξίδι του Saul, καθώς αυτός θα παλεύει με τη διαμόρφωση μιας μυστικής στρατηγικής για την καταπολέμηση της απειλής των San-Ti.

Στο τέλος του The Dark Forest, αφού πέφτει σε χειμερία νάρκη για διακόσια χρόνια, ο Luo Ji απειλεί να μεταδώσει τη θέση του αστρικού συστήματος των Trisolaran σε άλλους εχθρικούς εξωγήινους. Η σημαντικότερη αποκάλυψη εδώ είναι η "υπόθεση του σκοτεινού δάσους": η ιδέα ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι επιθετικοί εξωγήινοι εκεί έξω, αλλά όλοι σιωπούν για το πού βρίσκονται οι πλανήτες τους από φόβο ότι θα επιτεθούν όλοι μεταξύ τους.

Ως εκ τούτου, η 2η σεζόν του 3 Body Problem πιθανώς να επικεντρωθεί σχεδόν σίγουρα στην υπόθεση του "σκοτεινού δάσους". Η σεζόν θα περιλαμβάνει επίσης πιθανότατα τον Wade (Liam Cunningham) και τον Jin (Jess Hong), οι οποίοι θα πέφτουν σε χειμερία νάρκη και θα ξυπνούν στο μέλλον. Αυτό συμβαίνει επειδή όλα όσα συμβαίνουν στο Death's End ξεκινούν εξαιτίας των ενεργειών τους. Επιπλέον, είναι πιθανό ο Will (Alex Sharp) να εμφανιστεί στη 2η σεζόν, ή τουλάχιστον, μπορεί να προλάβουμε τον εξαϋλωμένο εγκέφαλό του, εκεί έξω σε εκείνο το σκάφος, που κατευθύνεται στο βαθύ διάστημα.

Οι αινιγματικοί San-Ti

Μια καίρια πτυχή που οι θαυμαστές ανυπομονούν να παρακολουθήσουν στη 2η σεζόν είναι η απεικόνιση των αινιγματικών San-Ti. Στα μυθιστορήματα του Liu, η εμφάνιση αυτών των εξωγήινων οντοτήτων παραμένει ασαφής, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μυστηρίου για τους αναγνώστες.

Ωστόσο, η τηλεόραση ως μέσο προσφέρει μια ευκαιρία για δημιουργική ερμηνεία και ίσως δώσει στους θεατές την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στο ποικίλο φάσμα των μορφών ζωής που κατοικούν στο σύμπαν.

Οι ηθοποιοί

Πολλοί από τους ηθοποιούς που βλέπουμε στην πρώτη σεζόν αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους και στη δεύτερη σαφώς, ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που προέρχονται από την άλλη σειρά των δημιουργών, το Game of Thrones.

Ο John Bradley-West, γνωστός από τον ρόλο του ως Samwell Tarly, αναλαμβάνει τον χαρακτήρα του φυσικού στη νέα σειρά του Netflix. Ο Jonathan Pryce, γνωστός ως High Sparrow, ενσαρκώνει τον Mike Evans, έναν δισεκατομμυριούχο του πετρελαίου. Ο Liam Cunningham, γνωστός και ως Sir Davos, ενσαρκώνει τον Thomas Wade, έναν αδίστακτο ηγέτη των μυστικών υπηρεσιών.

Ο Conleth Hill, αγαπημένος ως Lord Varys, εμφανίζεται ως Πάπας Γρηγόριος XIII, ενώ ο Mark Gatiss, που τον θυμόμαστε ως Tycho Nestoris, εκπλήσσει τους θεατές ως Isaac Newton. Αναρωτιόμαστε ποιους από αυτούς θα συναντήσουμε ξανά στη δεύτερη σεζόν.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης