Δεκάδες πτώματα στις φωτογραφίες που διέρρευσαν από την 8η σεζόν του Game of Thrones

Μήπως θα ζήσουμε ένα ακόμα μεγάλο μακελειό;

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 23 Ιουνίου 2018

Καλοκαίρι χωρίς κουβέντα για το Game of Thrones είναι μισό καλοκαίρι, για αυτό κι εμείς φροντίζουμε να σου προμηθεύουμε το κατάλληλο υλικό από την αγαπημένη σου σειρά που -πόσο κρίμα!- δεν θα παίξει καθόλου στους τηλεοπτικούς δείκτες μας μέσα στο 2018.

Αν πέρσι τέτοιο καιρό η ανυπομονησία είχε χτυπήσει κόκκινα, φέτος και λόγω Μουντιάλ τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο πιο πεσμένα, τα spoilers όμως συνεχίζουν να δίνουν και να παίρνουν, δημιουργώντας τρομερές ιντερνετικές συζητήσεις που καταλήγουν σχεδόν πάντα σε θεωρίες συνωμοσίας. Αν τώρα δεν έχεις δει ακόμα την προηγούμενη σεζόν, καλύτερα να φύγεις από εδώ γιατί δε θες να φας κάποιο spoiler που θα σου χαλάσει τη διάθεση, έτσι δεν είναι;

Επειδή λοιπόν τα λαγωνικά του GoT (να ευχαριστήσουμε τον χρήστη WatcherOnMyBalls του Reddit εδώ) κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, πριν λίγες ώρες ήρθαμε αντιμέτωποι με μερικές πολύ χαρακτηριστικές φωτογραφίες που διέρρευσαν από τα γυρίσματα της σειράς στο επιβλητικό Magheramorne Quarry στην ανατολική ακτή της Βόρειας Ιρλανδίας. Το μέρος δηλαδή όπως γυρίστηκε ένα από τα καλύτερα επεισόδια του Game of Thrones -το 80 από την 5η σεζόν, με τίτλο Hardhome.

Δεκάδες πτώματα στις φωτογραφίες που διέρρευσαν από την 8η σεζόν του Game of Thrones

Σε περίπτωση που δε θυμάσαι το επεισόδιο, να σου θυμίσουμε πώς είναι εκείνο όπου ο Jon Snow και οι άγριοι του έρχονται αντιμέτωποι με μια ορδή από White Walkers σε μια παγωμένη παραλία πέρα από το Τείχος. Και χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, κυριολεκτικά.

Όπως μπορείς να δεις στις φωτογραφίες, υπάρχουν πολλοί νεκροί, πολλά πτώματα, και πολλά πτώματα από White Walkers που διαφέρουν από τους άλλους νεκρούς γιατί είναι μερικές δεκαετίες ή αιώνες σε αυτήν την κατάσταση με αποτέλεσμα να μοιάζουν με κινούμενα κόκαλα.

ΠΤΩΜΑΤΑ GOT

Αν σκέφτεσαι τώρα "τι πάει να πει όλο αυτό", αν κοιτάξεις λίγο πιο προσεκτικά θα δεις πώς τα εμβλήματα στις στολές των νεκρών προέρχονται από πολλούς και διαφορετικούς οίκους του Westeros: οι Arryn, οι Karstark, οι Mormont αλλά και -κάτι που δεν περιμέναμε- οι Greyjoy είναι εκεί. Απλά είναι νεκροί.

ΠΤΩΜΑΤΑ GOT

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πώς όλο αυτό αποτελεί το σκηνικό άλλης μια μεγάλης μάχης. Όμως για να μην σε αφήσουμε έτσι, να σου πούμε πώς μετά από αυτές τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, δύο βασικές θεωρίες συνωμοσίας έχουν κυκλοφορήσει: είτε ότι αυτή η μάχη είναι αποτέλεσμα της πορείας του Jaime Lannister στον Βορρά είτε πώς η Melisandre σε μια τελευταία κίνηση απελπισίας κρατάει σχεδόν μόνης της τον στρατό των White Walkers, βάζοντας στα πάντα φωτιά.

Τι πραγματικά έχει γίνει, δυστυχώς ακόμη δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Δεν πειράζει, προχωράμε, περιμένοντας κι άλλα spoiler νέα από τον κόσμο του Westeros.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Jeremy Podeswa: Ο άνθρωπος που σκηνοθετεί όλες τις σειρές που αγάπησες

Με βιογραφικό που περιλαμβάνει από το Six Feet Under μέχρι το Game of Thrones, έχει κάθε λόγο να νιώθει σίγουρος για τον εαυτό του.