Όλες οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε για το prequel των Sopranos

Άλλο ένα κομμάτι από το μαφιόζικο παζλ μπήκε στη θέση του.

Ας είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας. Το The Sopranos ήταν, είναι και, μάλλον, θα είναι για τα χρόνια που θα έρθουν η καλύτερη τηλεοπτική σειρά που γυρίστηκε ποτέ. Έτσι, μόνο ευχάριστα ήταν τα νέα που κυκλοφόρησαν λίγο καιρό πριν, από το HBO, που ήθελαν την μαφιόζικη saga του David Chase να αποκτά το prequel που της αξίζει. Ο δημιουργός ο ίδιος, μάλιστα, το είχε επιβεβαιώσει δημιουργώντας κύματα χαράς και ενθουσιασμού στους οπαδούς.

Το prequel, λοιπόν, λέγεται The Many Saints of Newark, σεναριογράφος θα είναι ο παλιός συνταξιδιώτης του Chase, Lawrence Konner, η περίοδος στην οποία θα αναφέρεται θα είναι τα 60s, τότε που οι βίαιες συγκρούσεις της αφροαμερικανικής και της ιταλικής κοινότητας συγκλόνιζαν το Νιου Τζέρσεϊ. Οι γονείς του Tony θα βρίσκονται στο επίκεντρο της πλοκής -τότε που ήταν ακόμα νέοι κι όχι απλά στοιχειωμένες αναμνήσεις στο μυαλό του Big T.

Σήμερα, ένα ακόμη κομμάτι του παζλ μπαίνει στη θέση του. Ανακοινώθηκε επισήμως ότι σκηνοθέτης του prequel θα είναι Alan Taylor, γνωστός από τη θητεία του σε Mad Men, Game of Thrones αλλά και σε 9 επεισόδια των Sopranos -  ένα εξ αυτών πήρε και βραβείο ΕΜMY. Τόσο η ποιότητά του όσο και η προηγούμενη εμπειρία του είναι δικλείδα ασφαλείας για το αποτέλεσμα που θα δούμε στην οθόνη μας.

Όλες οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε για το prequel των Sopranos

Βέβαια, όσα prequel κι αν δημιουργηθούν, δύσκολα θα αγγίξουν τις κορυφές που κατέκτησε το original - η απουσία του James Gandolfini θα είναι πάντα ηχηρή. Κάτι όμως που δεν σημαίνει ότι δεν περιμένουμε το The Many Saints of Newark πώς και πώς, αφού κάτι πρέπει να καλύψει το τεράστιο κενό που έχει αφήσει η απουσία του Tony στη ζωή μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.