Όλες οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε για το prequel των Sopranos

Άλλο ένα κομμάτι από το μαφιόζικο παζλ μπήκε στη θέση του.

Γράφει: Γιώργος Ρομπόλας 05 Ιουλίου 2018

Ας είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας. Το The Sopranos ήταν, είναι και, μάλλον, θα είναι για τα χρόνια που θα έρθουν η καλύτερη τηλεοπτική σειρά που γυρίστηκε ποτέ. Έτσι, μόνο ευχάριστα ήταν τα νέα που κυκλοφόρησαν λίγο καιρό πριν, από το HBO, που ήθελαν την μαφιόζικη saga του David Chase να αποκτά το prequel που της αξίζει. Ο δημιουργός ο ίδιος, μάλιστα, το είχε επιβεβαιώσει δημιουργώντας κύματα χαράς και ενθουσιασμού στους οπαδούς.

Το prequel, λοιπόν, λέγεται The Many Saints of Newark, σεναριογράφος θα είναι ο παλιός συνταξιδιώτης του Chase, Lawrence Konner, η περίοδος στην οποία θα αναφέρεται θα είναι τα 60s, τότε που οι βίαιες συγκρούσεις της αφροαμερικανικής και της ιταλικής κοινότητας συγκλόνιζαν το Νιου Τζέρσεϊ. Οι γονείς του Tony θα βρίσκονται στο επίκεντρο της πλοκής -τότε που ήταν ακόμα νέοι κι όχι απλά στοιχειωμένες αναμνήσεις στο μυαλό του Big T.

Σήμερα, ένα ακόμη κομμάτι του παζλ μπαίνει στη θέση του. Ανακοινώθηκε επισήμως ότι σκηνοθέτης του prequel θα είναι Alan Taylor, γνωστός από τη θητεία του σε Mad Men, Game of Thrones αλλά και σε 9 επεισόδια των Sopranos -  ένα εξ αυτών πήρε και βραβείο ΕΜMY. Τόσο η ποιότητά του όσο και η προηγούμενη εμπειρία του είναι δικλείδα ασφαλείας για το αποτέλεσμα που θα δούμε στην οθόνη μας.

Όλες οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε για το prequel των Sopranos

Βέβαια, όσα prequel κι αν δημιουργηθούν, δύσκολα θα αγγίξουν τις κορυφές που κατέκτησε το original - η απουσία του James Gandolfini θα είναι πάντα ηχηρή. Κάτι όμως που δεν σημαίνει ότι δεν περιμένουμε το The Many Saints of Newark πώς και πώς, αφού κάτι πρέπει να καλύψει το τεράστιο κενό που έχει αφήσει η απουσία του Tony στη ζωή μας.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες