Όλα όσα είπε ο Kit Harington για το τέλος των γυρισμάτων του Game of Thrones

Πολύ συναισθηματικός μας βγήκε ο Jon Snow.

Μπορεί η όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones να είναι ακόμα μακριά για εμάς τους θεατές, για τους ηθοποιούς όμως τα πράγματα ειναί διαφορετικά αφού μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα, κάτι που σημαίνει -όσο απίστευτο κι αν ακούγεται- ότι δεν πρόκειται ποτέ ξανά να επισκεφτούν τον κόσμο του Westeros. Εκτός, βέβαια, αν παίξουν σε κάποιο prequel -αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία.

Ο Kit Harington, ο άνθρωπος που ταυτίστηκε απόλυτα με τον Jon Snow, σε βαθμό ώστε να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος είναι ποιος στον γάμο του πρώτου με την συμπρωταγωνίστριά του Rose Leslie, άνοιξε την καρδιά του σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC 2 την περασμένη Πέμπτη.

Ήταν πάντοτε κάτι περισσότερο από μία ακόμα δουλειά

"Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι" είπε χαρακτηριστικά. "Στον λόγο που έβγαλα για το τέλος των γυρισμάτων, είπα σε όλους πώς κατά κάποιον τρόπο όλο αυτό ήταν πάντοτε κάτι περισσότερο από απλώς μία δουλειά. Τους ένιωθα σαν οικογένεια και ήταν η ζωή μου. Λάτρεψα κάθε στιγμή από αυτό. Την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς πλησιάζαμε προς το τέλος, άρχισα να νιώθω πολύ έντονα συναισθήματα" συνέχισε με σχεδόν σπασμένη τη φωνή του.

Αν τώρα τα συναισθήματα που περιγράφει ο πρωταγωνιστής ισχύσουν για την εξέλιξη της πλοκής, τότε μάλλον μπορούμε να περιμένουμε πολύ αίμα, πολύ δράμα, πολύ πόνο και πολύ επικά σκηνικά με συμμετοχή των White Walkers και των pet δράκων της Khaleesi.

Όλα όσα είπε ο Kit Harington για το τέλος των γυρισμάτων του Game of Thrones

Ευτυχώς, όμως, δεν πρόκειται να μάθουμε τίποτα από όλα αυτά μέχρι να έρθει η ώρα τους. Φρόντισαν για αυτό οι παραγωγοί, οι οποίοι έφθασαν στο σημείο να δίνουν στους ηθοποιούς ηλεκτρονικά αντίτυπα του σεναρίου που αυτοκαταστρέφονταν 24 ώρες μετά, έτσι ώστε να αποφύγουν και το παραμικρό spoiler.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης